Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen kompromisszum köthető ilyen esetben?
Basszus, olvasd át csak azt, amit te leírtál!
Ő nem akar nálatok lakni, mert rossz lenne közérzete, és nem érezné jól magát. Mit gondol, annak ismeretében, hogy a szülei gyűlölnek téged, te hogy éreznéd ott magad? Hát mondjuk rossz lenne a közérzeted, és nem éreznéd jól magad! Ez szempont? NEM!
Inkább azon kéne gondolkodnod, hogy szeret-e téged ez a nő egyáltalán, és miért vagy vele? Nekem ezek után az is kevés lenne, ha aranyból van a pi.nája.
Igaza van az előttem szólóknak, a csaj is tehetne valamit kettőtökért, a kapcsolatért.
Viszont én nem tartom egészségesnek a bármelyik szülőnél lakást, max ha két teljsen különálló lakrészről lenne szó. Szóval én tuti nem laknék együtt anyósékkal, akik egyébként nagyon aranyosak, de közel 30 évesen önállóságra vágyom a párommmal.
Korai még összeházasodnotok!
Ha nem tudtok egy lakást bérelni két fizetésből, kár összekötni az életeteket. A szülők nem azért vannak, hogy életük végéig rsjtuk élősködjön a gyerek (meg a házastárs, meg az unokák). Elhiszem, hogy szívesen segítenek, de ez nem egy normális családmodell.
Értelmes ember saját fészket rak.
Addig semmit ne tervezzetek amíg nem akar dolgozni! Tenni kell a közös jövőért, ő épp álomvilágban él hogy férj meg esküvő, lehet posztolni a facebookra, de ő semmit se tett érte, ha most összeköltöztök úgy hogy ő nem dolgozik garantálom neked: később se fog! A környezetembe 3 ilyen lány van, 2 "véletlenül" terhes is lett amikor noszogatták egy kicsit hogy kéne dolgozni (11.héten bejelentették a pasijuknak...).
Nem ajánlanám azt hogy az egyik szülőhöz becuccoljatok mert annak az a vége sokszor hogy az a fél akinek a szüleinél van a pár ő maradni akar, ráadásul egymást is nehéz megszokni néha, nem hogy még szülőkkel tarkítva... Lehetnek bármilyen jóindulatúak, az együttélés más dolog mint pár nap vendégség! A legjobb új helyen tiszta lappal indulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!