Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Normális, ha valakit 20...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, ha valakit 20 felett az éltet a legjobban, ha egyedül lehet a szobájában és a gép előtt ülhet?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Kíváncsi vagyok a véleményetekre. Van egy párom, aki 20-as évei kezdetén jár. Otthon mindketten egy kisvárosban laktunk, az egyetem miatt egy nagyobb városba költöztünk, ahol együtt lakunk. Eleinte a párom akarta úgy, hogy legyünk összeköltözve, mert ő 'magányos' volt csak úgy otthon, most meg egyre nagyobb az egyedüllét igénye. Hétvégén mindketten hazajárunk, és nem is találkozunk, de néha ez is kevés neki. Most egész nyáron otthon lakott, csomó időt töltött a szobájában egyedül elsötétítve csak filmeket nézve meg játszva, úgy hogy az anyukája folyton figyelte minden lépését (ilyen típus), és még ez után is azt mondja, hogy csak kevéssé akar visszamenni az egyetemi városba. Ez szerintetek lehet azért mert nem nagyon vannak barátai az új helyen vagy azért mert velem lakik? Nem tartom magam a ragadós barátnő típusnak, sokszor bátorítottam, hogy menjen el a fiúkkal ivászatra például, csak nekem rosszul esik, hogy így sem akar igazán visszamenni velem. Mit tegyek ebben a helyzetben? Köszönöm a válaszokat!

2016. aug. 28. 10:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Kipróbálta milyen ha összebútoroztok, most meg rájött, hogy ez neki annyira mégsem fekszik.

Nem tudom ilyen helyzetben mit vársz.

Nyilván bomlik a dolog, nem az a kérdés, ez normális-e, hanem, hogy most mit látsz ebben még?

2016. aug. 31. 22:29
 12/18 anonim ***** válasza:
Egyszerűen hagyd higy egy kicsit egyedül legyen. Valószíbűleg "lemerült" kissé és persze lehet higy te is túlzottan a "nyakára másztál" (persze nem feltétlenül szándékosan). Szóval hagyj nekibegy kis magányt vagy kérdezz rá mi a problémája. Nem olyan bonyolukt.
2016. aug. 31. 22:44
 13/18 anonim ***** válasza:

20 eves vagyok en is, egyetemre jarok en is, de nekem nincs baratnom, viszont dolgozom rajta. Jatszani szeretek, nem tudom, hogy fog-e valtozni ez valaha. Sportolni is szeretek es igazabol ez a ket dolog a kedvenc hobbym. Emellett szeretek szinhazba is jarni pl meg sok helyre, de az ivas es a buli nincs kozte. Zartkoru bulikat szeretem, abbol viszont keves van, mert elegge megvalogatom a barataimat es sajnos kozuluk is nehanyan elhagytak a varost, mert igy alakult. Az okok egyebkent egyszeruek. Azt szeretem csinalni amiben jo vagyok vagy amiben erzem, hogy jo lehetek idovel, de en nem csak a csodat varom. Elmegyek minden nap edzesre is ha kell.

Ez csak a szemelyes velemenyem es a sajat tulajdonsagaim.

Remelem segitett vmit. Ha kerdesed van privatokra is valaszolok. Remelem nem veszititek el egymast.

2016. aug. 31. 22:50
 14/18 anonim ***** válasza:
Szerintem mielőtt téged megismert hosszú ideig volt magányos es alapvetően egy befele forduló személyiség. Így kell őt elfogadni, nem sokat fog változni. Sajnos a sok gépezes sztem nagyon tönkreteszi az embert, ott éli ki magát. Kérdezd meg az anyját, hogy milyen volt a fia mielőtt össze jottetek... lehet meglepődsz a válaszon.
2016. szept. 1. 01:55
 15/18 A kérdező kommentje:
Azt tudom, hogy azelőtt is rengeteg időt töltött a gép előtt, és nagyon sokat várt arra, hogy barátnője legyen...
2016. szept. 1. 17:04
 16/18 anonim ***** válasza:
Ahhoz képest nem tűnik túl lelkesnek.
2016. szept. 1. 18:46
 17/18 A kérdező kommentje:
Igen, ez a problémám, hogy nekem ez furcsa, hogy hogy lehet ekkora szabadságigénye, ami azért a gépezésből áll.
2016. szept. 1. 19:27
 18/18 anonim ***** válasza:
Hogyha szereted őt, akkor szépen lassan mindent meg lehet oldani / változtatni... olyan dolgokban kellene egy csomó sikerélménye legyen ami mind nem-gépezés és akkor el fog ettől automatikusan távolodni. Nem kell ráijeszteni, hogy "felnőtt férfi vagy", "foglalkozz inkább velem", stb. stb., csak szépen lassan... sok sikert. Írj privátot, ha több tanácsra van szükséged, nekem is volt hasonló korszakom.
2016. szept. 5. 00:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!