Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A párom titokban szexpartner...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom titokban szexpartner kereső oldalakat nézeget. Azt mondta'csak úgy'. Már nem bírom ezt, hogyan tovább?

Figyelt kérdés
A kapcsolatunk 2 hónapja eléggé mélyponton van. Előbb eltitkolta, hogy hazahozott egy lányt egy munkaugyi utazás alkalmával. Azt állította nem volt semmi sem köztük, oké hittem neki. Aztán sok vitánk volt, amiket nem tudtunk megoldani, bár én még bíztam. Akkor már külön aludt. Egy vita alkalmával közölte, hogy utál, és kuka az eddigi 3 évünk, hozzám se akar érni. Akkoriban nem is beszéltünk egymással és persze szex sem volt. Ma viszont láttam, hogy szexpartneres oldalakat látogatott. Felelősségre vontam, hogy így akarja megoldani az életünk? Azt mondta, hogy az a baj, hogy nekem mindig ápolgatni kell a lelkem, neki meg szükségletei vannak (Igen, nekem is vannak, de sajnos a szexuális együttlét során én sem kaptam meg a szükségleteimet sajnos, emiatt is ritkultak ezek az alkalmak)
2016. aug. 23. 06:04
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Gyerek előtt sem volt tökéletes a kapcsolatunk, de maximum pár napig fújtunk egymásra.

Az első vitánkra komolyan már nem is emlékszem, csak arra, hogy ajtócsapkodas volt a vége. Én emiatt haragszom a legjobban, hogy képtelen uralkodni magán.

Gyerek után sem voltak nagy problémák, ellátja ő is a kicsit, kelt hozzá. No hát lehetett volna többet is segíteni azt nem mondom, de azért itt volt velünk.

Köszönöm azoknak, akik privátban segítenek!

2016. aug. 23. 08:58
 12/19 anonim ***** válasza:
71%
nyitott kapcsolat,biztos h felrelepett mar es fog is,ne hagyd magad, a gyerekkel torodj es magaddal.flortolj es igenis keresd a ferfiak tarsasagat.ne gubozz le mellette.ez sose lesz a regi,onnem hajlando tenni se erte,egyutt de vhovy megse egyutt!eld az eletet rengeteg ferfi van,legyel no.ha o mar nem erezteti veled!ez mar az o hibaja,majd boldogga tesz mas!
2016. aug. 23. 09:15
 13/19 anonim ***** válasza:
72%
Hagyd ott szerintem :( egy kapcsolatot csak két ember tud helyrehozni és ő nyilvánvalóan nem akar tenni érte. Legyen benned tartás, találni fogsz olyat, akinek nem lesz teher, hogy szeretgessen és ápolgassa a lelked. Ez a srác rég nem szeret.
2016. aug. 23. 09:16
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

"maximum pár napig fújtunk egymásra"

El nem tudom képzelni, hogy miért jó egy ilyen kapcsolat... A páromra, akit SZERETEK, képtelen lennék pár percnél tovább haragudni. Ha napokig mérges lennék rá, az már valami olyan dolog miatt lenne, ami lényegében szakítóok.

Pl ha nekiállna ajtót csapkodni, tuti hogy otthagynám a fenébe azonnal. Tanulja meg kezelni az indulatait. Vagy mi lesz pár év múlva? Engem fog csapkodni? Nem lennék együtt olyannal, akivel a problémákat nem lehet kulturáltan, felnőtt ember módjára megbeszélni.

Ebben a sztoriban a szexpartner kereső a legkisebb gáz, én azt mondom, 99% hogy már meg is csalt, és őszintén nem értem, minek vagy vele. A gyerek miatt? Nyilván a gyerek tök élvezi, vagy ha túl pici még hozzá hogy felfogja, akkor élvezni fogja, hogy apu és anyu üvöltözik meg ajtókat csapkod meg rühellik egymást, undorodnak egymástól. Sokan a gyerekre kenik, hogy miatta maradnak együtt, de valójában a gyereknek ezerszer jobb, ha a szülők elválnak, és végre nyugi lesz körülötte.

A cuccait meg majd ő elviszi, ha kellenek neki, ez csak kifogás.

2016. aug. 23. 10:38
 15/19 anonim ***** válasza:

Értelek én, hogy nem rögtön az ajtó a megoldás. Mi is voltunk ilyen válságban azt sikerült helyrehozni, szóval nem lehelten.

De nem így, az biztos.

te túl sokat néztél el eddig is, ő meg egy kisujját se mozdítja a kapcsolatért.

Nyilván nem "csak úgy" nézegeti a partnekkereső lapokat, ha még nem tette, de fog regisztrálni, fog ismerkedni, fog dugni is... mert úgy látja, hogy nincs veszíteni valója, te elnyelsz mindent.

Szóval azért meglebegtetném az utca gondolatát, a fél tonnás gépeivel együtt, majd megoldja.

Vagy szépen és komolyan átbeszélitek, hogy honnan kell ezt az egészet újraépíteni, ki mit akar, ki mit tud... Nem vita, komoly tétre menő megbeszélés, egyenesen, és csak az első indulatig. Akkor abba kell hagyni, és majd másnap folytatni, nyugodtan.

2016. aug. 23. 10:46
 16/19 anonim ***** válasza:
80%
Ne haragudj de ilyen pasinak minek szültél gyereket? Nagyon szép dolog, mikor írják itt, hogy meg akarják menteni a kapcsolatukat, de nem tűnt még fel, hogy hiába töröd magad, egyedül nem lehet rendbe hozni, ha ő nem partner. A fejed tetejére is állhatsz.
2016. aug. 23. 11:09
 17/19 anonim ***** válasza:

#16,

"Ne haragudj de ilyen pasinak minek szültél gyereket?"

Akkor az a tanács, hogy ne szülje meg azt a gyerekeket, pár évvel ezelőtt?

Fel nem tudom fogni ezeknek a mondatoknak az értelmét.

2016. aug. 23. 11:40
 18/19 anonim ***** válasza:
17 # nyilván a.i megtörtént azon már nem lehet változtatni, de talán lesz annyi esze hogy még egy gyereket nem szül egy szar kapcsolatba.
2016. aug. 23. 17:18
 19/19 fru_ ***** válasza:
55%

Én se látom menthetetlennek a helyzetet.

De hát ehhez tőle kellene valami kis szándék.

Három viszonylag jó év után, ha a szülés után is jól voltatok és apaként se zéró... akkor 2 rossz hónap nem kell, hogy rögtön a végét jelentse.

Bár, a két hónap azért 2, mert akkor derült ki, hogy felvitt valami nőt, hát azért az cinked.

A szexuális problémáitokat biztosan meg lehet oldani, két felnőtt ember vagytok. Három év alatt sohasem volt neked kielégítő a szex?

Ebben aztán igazában vannak tanácsadók, ahogy hallom, még hasznosak is.

"Aztán sok vitánk volt, amiket nem tudtunk megoldani, " - az gáz, mert az akkor ott marad örökre?

Úgy látom, ő nem nagyon bízik már ebben, azt jó lenne vele tisztázni, hogy akarja-e, hogy továbbra is egy család maradjatok.

Ha igen, akkor meg nem nézeget szexpartnert magának, ha ne akkor meg szedegesse a gépeit, meg minden francot

2016. aug. 23. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!