Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért utál a párom húga?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért utál a párom húga?

Figyelt kérdés

Azt tudni kell,hogy egy idősek vagyunk. Ő már dolgozik,én egyetem mellett dolgozni járok. Elmentünk együtt nyaralni vele +a párjával. Ott állandóan azt hallgattam,hogy a párom fizet mindent (Holott nem is értem mire fel volt joguk egyáltalán ilyet kijelenteni). Mikor szóvá tettem "jajj hát nem úgy goldoltam". Azóta én kerülöm a húgát. Már másik pasival van,de mindig azt mondták rá,hogy az akkori párja miatt ilyen. De mondom akkor feljogosítja őt arra,hogy így viselkedjen ?! Mindent úgy ért el,hogy hisztizett és összeveszett a párommal. Erre mondtam neki,higy ez nem igy működik,hogy a te fontos dolgaidat az ő. *** pasija miatt félre lökd. Mondom gondolkozz már. ( Mert hogy ránk nem lehet számítani,leszarunk mindent.) Mikor megint jött a suli,mondtam neki,hogy most nem tudok annyit dolgozni. Azóta állandóan azt kérdezik,hogy dolgozok már? Holott szerintem nem tartozom elszámolni valóval. ( azért is lett ebből balhé,mert az párom öccse egy két dolgot elvitt tőlünk a megkérdezésem nélkül...) Állandóan irányítani akarta a párom es így a kapcsolatunkba is beleszólni. Múltkor már az ő hülyeséget rendeztük el (meg mindig az exevel,amit ki rinyált..), vissza lett adva a telefon,mert nem fogunk meg utana is fizetni... Na mindegy es a lényeg hogy akkor is mi voltunk a szarok. Erre mar a párom kiállt maga mellett,hogy alapból se neki kellett volna azt a telefont fizetnie, ha meg már nincsenek együtt akkor főként. Azóta alig szol hozzánk. Velem is max az emeletről beszélget. És a múltkor a nagymamája mondta,hogy nagyon összevesztünk? Mondom miért? Mert hogy mesélte,higy két hete kiosztott engem a párommal. Mondom nem volt ilyen max a hisztije egy hónapja volt. És akkor kérdezte tőle,hogy miért van Ennyire a mi életünkkel elfoglva? Miért irigy? Erre nem mondott semmit. Mondta neki a nagyi hogy inkabb a saját pasijaival legyen elfoglva. Apja is állandóan csak azt kérdezi,hogy mikor dolgozom. És emiatt mar úgy leredukaltam a beszélgetéseket. Én feladtam mar azt Hogy én kérdezzem meg hogy hogy vannak.. És ezt kapom vissza. Én reagálom túl? Állandóan kérdezi hogy hova megyünk minek. Az is zavarja higy a szüleim a páromat elfogadják. Ha meg ő megy a pasijának a szüleihez csak annyira h a részeg pasiját elhozza. Csak azt nem ertem,higy mindent amit elértem önerőből,ő. Meg mindent apuci pénzéből. Már a különélést tervezzük a párommal,mert családot szeretnénk.( amúgy minden barátnőjénél ezt csinálta csak én nem hagyom magam. Ja de amúgy az ő párja is midnig ott van es semmit nem fizet a közösbe meg akkor sem ha mindenki külön háztartást vezet..) mondta a keresztanyja hogy csak az összejöveteleken találkozunk majd ugorjunk le hozzá. Arre a húga hova megyünk?? Pedig nem volt hallótávolságban.

Es sorolhatnám. En reagalom tul vagy irigy?

Köszönöm a választ

25l

2016. júl. 18. 06:47
 1/1 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy 25 éves vagy?
2016. júl. 18. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!