Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek veszélyes olyan nőt választani párnak akit nem kívánsz szexuálisan maximálisan?
Sajnos butaság. Akik viszont bejönnének azoknak én leszek hulladék (nem plázaribik meg ilyesmi)
Hurray for magánosság.
Nagyon veszélyes.
Velem el is vetette magát. Minden nagyon jó volt, csak a szex nem. Az ágyon kívül, minden szinte tökéletes volt. Mindenki csak irigyelt minket, hogy mennyire szeretjük egymást.
Majd pár év múlva kezdődtek a bajok. És azóta is egyre rosszabb a helyzet. Válni nem akarunk, egyenlőre, de ez neki csak érdek, nekem meg egyszerűbb. De ez felőröl minket, és a gyerekeket is. Megcsalás? Megvolt. Sokszor. Legalábbis az asszony részéről. Stb.
Nekem ilyen pasim van: nem talalom szexinek es nem vonzodok hozza. De rendszeresen szexelunk es nagyon elvezem. Eddig soha nem elveztem senkivel ennyire az agyban. Jol megvagyunk. 2 eve egyutt elunk es mashoz nem nyulunk.
Igy azt mondom, hogy nyugodtan valassz nem vonzo part. A jo kapcsolatot sok minden mas is megtamogatja.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!