Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges az, hogy valaki elsőre megtalálja azt, akivel aztán leéli az életét?
Ritka hogy a 15-18évesen megismert fiúval éli le az ember az életét, nem lehetetlen de nagyon ritka, mert az élet sokat alakít mindenkin főleg fiatalon. Erősen befolyásoló tényező a továbbtanulás, a munka világa, ilyenkor sokat változnak az emberek.
20-on évesen már gyakoribb azért, sőt ilyenkor az összeszokás könnyebb, mert nincs annyi berögzült (akár rossz) szokás, rossz tapasztalat.
Így igaz.
Nem is tudok, és nem is kell mit hozzáfűznöm. :)
Nekem úgy néz ki, sikerült (6 éves kapcsolat, ebből 2 év házasság), bár randim volt előtte pár, a férjem volt minden komolyabb szempontból az első.
Előtte csak csókolóztam, két sráccal. Az egyikkel gimis fellángolásos (3 hónapos) kapcsolatom volt, a másikkal pedig csak két randim volt, mert hamar rájöttem, hogy a szexre hajt, és "szakítottam".
Udvaroltak meg próbálkoztak később (egyetem alatt) mások is, de akiről messziről sütött, hogy csak kalandot akar, vagy hogy nem illünk össze, azzal nem is nagyon randiztam. Az említett két sráccal gimiben ismerkedtem meg (tizenegyedikben és végzősként), és ha csak kicsit tapasztaltabb vagyok, egyikkel sem álltam volna szóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!