Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Lehetséges az, hogy valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges az, hogy valaki elsőre megtalálja azt, akivel aztán leéli az életét?

Figyelt kérdés
2016. júl. 11. 15:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Előfordulhat. Bazi nagy mázli kell hozzá.
2016. júl. 11. 15:11
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Nem azért, mert valami isteni csoda folytán szerencséjük van, hanem azért, mert mindkettejükben megvan az igény arra, hogy ne csak megtalálják, hanem meg is tartsák egymást.
2016. júl. 11. 15:13
 3/14 anonim ***** válasza:

Ritka hogy a 15-18évesen megismert fiúval éli le az ember az életét, nem lehetetlen de nagyon ritka, mert az élet sokat alakít mindenkin főleg fiatalon. Erősen befolyásoló tényező a továbbtanulás, a munka világa, ilyenkor sokat változnak az emberek.

20-on évesen már gyakoribb azért, sőt ilyenkor az összeszokás könnyebb, mert nincs annyi berögzült (akár rossz) szokás, rossz tapasztalat.

2016. júl. 11. 15:13
 4/14 anonim ***** válasza:
33%
persze. Kb annyi az esélye, mint az életed első lottójával megnyerni a főnyereményt.
2016. júl. 11. 15:16
 5/14 anonim ***** válasza:

Így igaz.

Nem is tudok, és nem is kell mit hozzáfűznöm. :)

2016. júl. 11. 15:21
 6/14 anonim ***** válasza:
én már megtaláltam, korábban legalábbis azt hittem, de aztán közölte velem a lány, hogy túl magas és vékony vagyok neki. :-(
2016. júl. 11. 15:30
 7/14 anonim ***** válasza:
Igen lehetséges.! Én már megtaláltam lassan 5éve! :)
2016. júl. 11. 15:56
 8/14 anonim ***** válasza:

Nekem úgy néz ki, sikerült (6 éves kapcsolat, ebből 2 év házasság), bár randim volt előtte pár, a férjem volt minden komolyabb szempontból az első.

Előtte csak csókolóztam, két sráccal. Az egyikkel gimis fellángolásos (3 hónapos) kapcsolatom volt, a másikkal pedig csak két randim volt, mert hamar rájöttem, hogy a szexre hajt, és "szakítottam".

Udvaroltak meg próbálkoztak később (egyetem alatt) mások is, de akiről messziről sütött, hogy csak kalandot akar, vagy hogy nem illünk össze, azzal nem is nagyon randiztam. Az említett két sráccal gimiben ismerkedtem meg (tizenegyedikben és végzősként), és ha csak kicsit tapasztaltabb vagyok, egyikkel sem álltam volna szóba.

2016. júl. 11. 16:31
 9/14 anonim ***** válasza:
Persze hogy lehetséges.
2016. júl. 11. 17:06
 10/14 anonim ***** válasza:
Úgy vélem, lehetséges. Itt vagyok kapásból én, 16 éve vagyunk együtt, 13 éve vagyunk házasok. Persze nem tudom, hogy mit hoz a jövő, de úgy tűnik, minden téren jól működünk.
2016. júl. 12. 08:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!