Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy egy férfinek 1 nő van az életében, a párja, és csak őt szereti, és csak vele akar lefeküdni?
#7, neked könnyű a hűség.
A kérdéshez: meg persze, csak őt szeretem,és csak vele akarok lefeküdni.
Lehetséges. Én is ilyen kapcsolatot szerettem volna, de az ex-em sajnos nem. Szóval nem rajtam múlott, de így már nem csak 1 nő lesz így az életemben :)
22/f
Persze, hogy lehetséges. Csak a mostani világ akarja veled elhitetni, hogy az a normális, hogy állandóan más a partnered. Ezt látod a tévében, a neten, hogy minden celeb hetente más hím/nőstény oldalán libben elő, és azt hiszed, hogy neked is ezt kell csinálnod. Pedig nem gazdagabb leszel minden kapcsolattal, hanem szegényebb...
Én 23 éve vagyok együtt a feleségemmel és most már így is maradunk végig. Szüleim 48 évig voltak házasok. Amég a halál el nem választ.
És a környezetemben simán van egy csomó ember aki 20-30-40 éve van együtt a párjával és boldogok.
a "hűség" feltételez egyfajta szellemi érettséget. mindkét oldalon.
de kell testi és szellemi kontakt is, másként nem lehet azt mondani, hogy egy pár.
A 13-as kolléga válasza közel tökéletes.
Nekem eddig csak és kizárólag a barátnőm/élettársam/kedvesem létezett, soha más nem volt az életemben. Mindig is azt gondoltam, hogy sosem csalom meg, mert az egyet jelentene a szakítással, amit viszont nem kockáztatnék.
De az idő múlik, a szerelemből egy speciális érzés, amolyan "szeretet-féle" lesz, amit az ember csak a társa iránt érez. A testiség is elszürkül, megszokottá, rutinszerűvé, ezáltal kissé unalmassá válik, és sajnos egyre ritkábbak lesznek az összebújások (itt fontos kiemelni, hogy nem a "k.félésről", hanem az EROTIKÁRÓL, mindennemű testi érintkezésről van szó).
Márpedig a férfinak KELL a testiség. Sok. És meggyőződésem, hogy a férfiak többsége nem azért kerül kapcsolatba más nőkkel is, mert nem szereti már a társát, hanem mert a legtöbb férfinak egyszerűen több testiségre van szüksége, mint amire egy nőnek. A nők pedig nagyon gyakran nem foglalkoznak ezzel a kérdéssel. Nekik kevesebb a vágyuk, azt a férfi úgyis kielégíti, és ezzel a részükről lezárult a kérdés.
Valaki írta, hogy magas fokú intelligencia szükséges a férfi részéről, hogy NE lépjen félre, hogy uralkodjon a vágyain. Nos pontosan ugyanilyen fokú intelligencia szükséges a nő részéről ahhoz, hogy megértse, partnerének mik a szükségletei, és azokat segítsen neki kielégíteni. Csak így fordulhat elő, hogy eleget tegyenek az "örök hűség" fogadalmának.
Lehetséges, hogy egy férfinek 1 nő van az életében? - Igen
...és csak őt szereti... - Igen, bár ez kiszámíthatatlan
...és csak vele akar lefeküdni? - Ez kizárt. A kérdés, hogy a partnerével képesek-e úrrá lenni a helyzeten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!