Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Lehetséges, hogy egy férfinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges, hogy egy férfinek 1 nő van az életében, a párja, és csak őt szereti, és csak vele akar lefeküdni?

Figyelt kérdés
2016. júl. 9. 00:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

#7, neked könnyű a hűség.

A kérdéshez: meg persze, csak őt szeretem,és csak vele akarok lefeküdni.

2016. júl. 9. 17:19
 12/16 anonim ***** válasza:

Lehetséges. Én is ilyen kapcsolatot szerettem volna, de az ex-em sajnos nem. Szóval nem rajtam múlott, de így már nem csak 1 nő lesz így az életemben :)

22/f

2016. júl. 10. 10:03
 13/16 anonim ***** válasza:
62%
Lehetséges. Viszont tudni kell, hogy a férfiak nem ugyanúgy működnek mint a nők. A nőknek a szex gyakran szoros összefüggésben van az érzelmekkel (nem mindig, de gyakran), a férfiaknál meg gyakran nincs szoros összefüggés, hanem pusztán fizikai vágy. A férfinak mindig szüksége van a szexre, függetlenül attól, hogy épp szerelmes e / szeret e valakit (a szerelem elmúlik, és a szeretet marad a helyén, ez fontos! ne kergessétek a szerelmet, mert az mindig elmúlik, és ez így normális!), és az is mindegy, hogy épp milyen passzban van, ha szar a kedve, vagy jó a kedve, a férfinak kell a szex. Ez ennyire egyszerű. Ha a párjától nem kapja meg hosszabb ideig (pl. több hónapig) akármi miatt (tényleg teljesen mindegy, hogy mi miatt, az k.rvára mindegy, komolyan...) akkor bizony a kielégítetlen szexuális vágyai elkezdik más irányba húzni. Ebből lesz gyakran a megcsalás. A nők persze védekezhetnek, hogy ezért, meg azért nem volt lehetséges, de ez mindegy. A férfinak kell a szex, ha tényleg fizikailag lehetetlen, hogy a nő kielégítse a párját pár hónapon keresztül, a férfi akkor is elkezdi majd nézegetni a csajokat... semmi nem számít, ezek ösztönös vágyak. Szóval csajok, ha azt akarjátok, hogy a párotok rá se bagózzon más nőkre, akkor szexeljetek vele sokat! Ennyire egyszerű a recept. Több férfi ismerősömtől is halottam már, hogy amikor a szex közel 100%-os volt a párjával, eszükbe nem jutott ránézni másik csajra. 32F
2016. júl. 11. 10:33
 14/16 anonim válasza:
74%

Persze, hogy lehetséges. Csak a mostani világ akarja veled elhitetni, hogy az a normális, hogy állandóan más a partnered. Ezt látod a tévében, a neten, hogy minden celeb hetente más hím/nőstény oldalán libben elő, és azt hiszed, hogy neked is ezt kell csinálnod. Pedig nem gazdagabb leszel minden kapcsolattal, hanem szegényebb...

Én 23 éve vagyok együtt a feleségemmel és most már így is maradunk végig. Szüleim 48 évig voltak házasok. Amég a halál el nem választ.

És a környezetemben simán van egy csomó ember aki 20-30-40 éve van együtt a párjával és boldogok.

2016. júl. 11. 13:26
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

a "hűség" feltételez egyfajta szellemi érettséget. mindkét oldalon.

de kell testi és szellemi kontakt is, másként nem lehet azt mondani, hogy egy pár.

2016. júl. 13. 06:30
 16/16 anonim ***** válasza:
54%

A 13-as kolléga válasza közel tökéletes.

Nekem eddig csak és kizárólag a barátnőm/élettársam/kedvesem létezett, soha más nem volt az életemben. Mindig is azt gondoltam, hogy sosem csalom meg, mert az egyet jelentene a szakítással, amit viszont nem kockáztatnék.

De az idő múlik, a szerelemből egy speciális érzés, amolyan "szeretet-féle" lesz, amit az ember csak a társa iránt érez. A testiség is elszürkül, megszokottá, rutinszerűvé, ezáltal kissé unalmassá válik, és sajnos egyre ritkábbak lesznek az összebújások (itt fontos kiemelni, hogy nem a "k.félésről", hanem az EROTIKÁRÓL, mindennemű testi érintkezésről van szó).

Márpedig a férfinak KELL a testiség. Sok. És meggyőződésem, hogy a férfiak többsége nem azért kerül kapcsolatba más nőkkel is, mert nem szereti már a társát, hanem mert a legtöbb férfinak egyszerűen több testiségre van szüksége, mint amire egy nőnek. A nők pedig nagyon gyakran nem foglalkoznak ezzel a kérdéssel. Nekik kevesebb a vágyuk, azt a férfi úgyis kielégíti, és ezzel a részükről lezárult a kérdés.

Valaki írta, hogy magas fokú intelligencia szükséges a férfi részéről, hogy NE lépjen félre, hogy uralkodjon a vágyain. Nos pontosan ugyanilyen fokú intelligencia szükséges a nő részéről ahhoz, hogy megértse, partnerének mik a szükségletei, és azokat segítsen neki kielégíteni. Csak így fordulhat elő, hogy eleget tegyenek az "örök hűség" fogadalmának.

Lehetséges, hogy egy férfinek 1 nő van az életében? - Igen

...és csak őt szereti... - Igen, bár ez kiszámíthatatlan

...és csak vele akar lefeküdni? - Ez kizárt. A kérdés, hogy a partnerével képesek-e úrrá lenni a helyzeten.

2016. júl. 16. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!