Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért velem akar lefeküdni? 20l
Meg én nem vagyok dugni való típus...
Egyébként köszönöm a gyors válaszokat!
Biztos,hogy nem vagy ronda.Talán nem is csak szexet akar hanem szerelmes beléd.:)
Tedd fel magadnak a kérdést,hogy erre az ajánlatra miért nem mondasz igent?
1-es vagyok
Én nem mondom, hogy mondj igent, ehhez semmi közöm nincs.
De miért olyan hihetetlen, hogy valaki kíván téged? Használd fel ezt az esetet arra, hogy önbizalmat építs!
Sorry, ha nyersnek hatok, de:
Trófea vagy. Ennyi. Három éve hajt, mert tudva, hogy szűz vagy, roppant menő dolog lenne, hogy lám, mégis megszerzett. Esetleg izgatja a gondolat is, hogy "taníthat".
(Ettől függetlenül némi önbizalomhiányban szenvedhetsz, hiszen ha olyan ronda lennél, nem kívánna. :) És alig hiszem, hogy sajnálatból tenné, olyat ritkán tesznek a férfiak.)
A te döntésed, hogy belemész-e, de ne gondolj többet a dologba, mint ami, mert nagyot csalódhatsz. Ha bejön a srác, és nincsenek egyéb dolgok a háttérben (mármint hogy várni akarsz az elsővel, vagy házasságig, bármi, ami nálad kizárná), akkor miért ne? Még jól is elsülhet a dolog, csak ne feledd, hogy nem ígér holtodiglant.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!