Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Lehetetlen tole aludni, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetetlen tole aludni, mit tegyunk?

Figyelt kérdés

Komolyan mar vegso elkeseredesemben irok ide, hiszen most sem jo kedvembol vagyok ebren :D parommal kb 2 honapja lehetetlen egyutt aludni, egyszeruen annyira hangosan horkol hogy az valami elkepeszto, valamint ejjel arra kelek, hogy a terde/konyoke (mikor mi) a bordamban, fel seggel mar a gyomromban fekszik. Ami azert nem tul kellemes, mert van vagy 100 kg, en meg a fele se, ugyhogy gyakorlatilag ilyenkor haldoklom :D vettunk nagyobb agyat, de a helyzet valtozatlan, csak mostmar egy katonai sereg is elfer a tulso oldalan:D

Egy picit mindigis horkolt, ami eleinte szinten sok problemat okozott mert en teljes csendben tudtam csak aludni, de osszeszoktunk. De az allapot ami mostanra beallt, az tarthatatlan. Sajnalom ot is szegenyt, mert tudom hogy nem tehet rola.. De mar kezdek teljesen kimerulni, minden masodik ejjel a kanapen kotok ki, ott alszom par orat, de ez igy nem allapot :(

2016. júl. 8. 05:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Menjen el orvoshoz, lehet orrmandula az oka vagy sérv vagy rosszul veszi a levegőt
2016. júl. 8. 05:50
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Amit 1es írt. Lehet tünet. Utána megpróbálhat a hasán v oldalán aludni.
2016. júl. 8. 05:55
 3/13 Költőnő? ***** válasza:
100%
Lehet egészségügyi oka is, de lehet lelki okai is. Nem stresszesebb mostanában?
2016. júl. 8. 07:29
 4/13 anonim ***** válasza:
28%
Aludjatok külön. Sokan csinálják, hogy csak dugáshoz fekszenek össze.
2016. júl. 8. 07:46
 5/13 anonim ***** válasza:

Feküdjön az oldalán vagy a hasán. A háton fekvés erősíti a horkolást. Ez persze önmagában valószínűleg kevés.

Menjen el orvoshoz! Ha nem csináltok vele semmit, soha az életben nem lesz jobb.

2016. júl. 8. 07:54
 6/13 anonim ***** válasza:

Hát a külön alvás aztán marha jó megoldás...

Próbáld meg (valahogy) oldalra fordítani, vagy megbökni, és megkérni, hogy forduljon oldalra :D

Amúgy van ilyen kis narancssárga színű füldugó, szivacs, gyógyszertárban lehet kapni kb 100 ft-ért 1 párat. Próbáld ki, jól kell betenni és szinte semmit nem hallasz, tapasztalatból írom ;)

2016. júl. 8. 10:10
 7/13 anonim ***** válasza:

Na, még a #6-os hozzászóló is egyetért azzal, hogy jó megoldás a külön alvás. Sőt

[link]

2016. júl. 8. 10:23
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

A hason fekvés tényleg segíthet. Nekem el van törve az orrom kiskorom óta, azóta ha háton fekszem, akkor irdatlan hangosan tudok horkolni. Viszont ha hason fekszem, akkor nincs semmi gond, csenes az éjszaka. :)

Lehet kapni a gyógyszertárban ilyen tapasz féleséget, amit ha felragaszt az orrára, akkor széthúzza az orrjáratot, az is segíthet elvileg.

Átérzem a helyzeted, anno exbarátnőm engem is mindig felkeltett éjjelente, hogy hagyjam már abba, mert nem tud aludni.

2016. júl. 8. 10:53
 9/13 anonim ***** válasza:

#7-es nem, nem értek egyet vele :D pont azért írtam úgy, hogy az aztán marha jó megoldás... bocsi, a hangsúlyt nem tudtam beleírni :D

Amúgy azért elolvasom amit belinkeltél :P

2016. júl. 8. 11:25
 10/13 A kérdező kommentje:

Koszonom mindenkinek! Nagyon szomoru lennek, ha a kulon alvas lenne az egyetlen megoldas, ezt csak a legvegso esetben lepjuk meg...

Sajnos a bokdoses, keltegetes csak szepsegtapasz, hiszem almaban ugyis forgolodik, akarva-akaratlan a hatan kot ki neha :( es raadasul ha keltegetem akkor nem csak en alszom rosszul, hanem o is..

2016. júl. 8. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!