Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti pároddal/házastársaddal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti pároddal/házastársaddal egyeztetek gyerektémában?

Figyelt kérdés
hány gyereket terveztetek,illetve ebben különbözött a véleményetek?hogyan sikerült kompromisszumot kötni?
2016. jún. 28. 08:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Párom nagycsaládra vágyik, kábé négy gyerekben gondolkodik. Én részemről legfeljebb kettőt szeretnék, ő meg erre nagyon húzza a száját... :)

Igazából úgy vagyok vele, hogy meglátjuk, hogy hozza az élet. Ha ott leszünk, hogy második gyerek, még mindig ráérünk újra megbeszélni, hogy ki hogy látja a jövőt. :)

2016. jún. 28. 15:05
 12/14 Titusztitusz ***** válasza:
Mi nem egyeztettünk gyerektémában semmit sem, úgy voltunk vele, hogy annyi lesz, amennyi lesz...De 4 után azért már nagyon vigyáztunk, hogy több ne legyen...
2016. jún. 28. 15:09
 13/14 anonim ***** válasza:
Igen, mi is beszéltünk és sokszor beszélünk is a témáról. 1 babát szeretnénk majd. Csak a nevekben nem értünk egyet. :)
2016. jún. 28. 22:32
 14/14 anonim ***** válasza:

Igen, egyeztünk. 1 vagy maximum 2 gyereket szerettünk volna. Ez volt a terv, de végülis egy sem lesz. Mindkettőnknek vannak problémái. Nekem komplex hormonzavar, kezelnek évek óta, de a dokim szerint szinte nulla az esélyem, hogy valaha teherbe essek. Túl régóta van meg nekem ez a nyavaja, csak nem tudtam róla, és úgy tűnik az egyik évekig fennálló túl magas hormonértékem miatt meddő lettem. Ez ráadásul pár hónappal az esküvőnk után derült ki. Jó kis ajándék a friss házasoknak...

Ennek tudatában mi megbeszéltünk mindent. Egyértelmű volt, hogy emiatt nem válunk el és semmi ilyesmi. Abban egyetértettünk, hogy örökbe fogadni egyikünk sem szeretne, mesterséges beavatkozásokat szintén nem szeretnénk. Úgy vagyunk vele, hogy vagy természetesen jöjjön, vagy sehogy. Aztán kb 1 éve kíváncsiságból a férjem is megvizsgáltatta magát, és kiderült, hogy vele is gond van, neki kb 5%-ot mondott az orvosa.

Ezek után végleg letettünk a dologról. Élünk kettesben, nevelgetjük a 3 kutyánkat:)

2016. jún. 29. 23:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!