Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális dolog az, hogy a barátnőmmel együtt élek, de annyira más a szexuális igényünk, hogy én mellette napi 1-2 alkalommal kiverem?
Figyelt kérdés
Ő meg állandóan kifogásokat keres, ha felhozom, hogy számomra kevés ez a szex mennyiség és azt mondja, hogy "verd ki magadnak". 25 vagyok, ő meg 20... Fél éve élünk együtt.2016. jún. 15. 14:02
31/31 anonim válasza:
Pontosan ugyan így vagyok a párommal.( 26 éves nő vagyok.) Ő állítólag napi 2-3 alkalommal is szeretné csinálni, nekem egy héten elég egy, vagy annyi sem. Nem vagyok sem beteg, sem leszbikus, sem semmi más. Egyszerűen más a libidó, más az igény. Ennyi. Más pár után fogok nézni, mert nem szeretnék egy élelen át szenvedni, és színlelni,hogy mennyire akarom csinálni, közben meg semmi kedvem hozzá.És persze minden pasi megrökönyödik az alacsony szexuális étvágyamon. Hát Istenem, álljak fejre,és tapsoljak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!