Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Normális dolog az, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális dolog az, hogy a barátnőmmel együtt élek, de annyira más a szexuális igényünk, hogy én mellette napi 1-2 alkalommal kiverem?

Figyelt kérdés
Ő meg állandóan kifogásokat keres, ha felhozom, hogy számomra kevés ez a szex mennyiség és azt mondja, hogy "verd ki magadnak". 25 vagyok, ő meg 20... Fél éve élünk együtt.

2016. jún. 15. 14:02
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Szerintem nagyon elvittétek a témát egy olyan dolog felé, amiről egyáltalán nincs szó nálam/nálunk. Nem vagyok egy nőgyűlölő rabszolgahajcsár, aki folyamatosan kefélne. Egyszerűen csak szeretném a régi, kiegyensúlyozott nemi életünket visszakapni. Nem mindig volt meg ez a fajta passzivitás a részéről és épp ezért vagyok tanácstalan. Amúgy meg a feminizmust a férfigyűlölő szóval említettem, tehát aki a nők jogaiért áll ki és nem férfigyűlölő, az ne vegye magára.. A hozzászólások nem erről tanúskodtak, hiszen mindenki nekem esett, hogy hogy képzelem én azt a sok szexet. Szóval szerintem kicsit visszább vehetnétek! Nem vicces, hogy itt minden második ember pszichológusnak képzeli magát és olyan világmegváltó gondolatokkal jöttök, hogy az embernek elmegy a kedve még a segítségkéréstől is?
2016. jún. 16. 13:58
 22/31 anonim ***** válasza:
85%

Az élet nem így működik, hogy aláírt egy szerződést a kapcsolat elején, hogy sosem változol meg. Az emberek változnak!

Lehet hogy beteg, depressziós, fogamzásgátló mellékhatása, nehéz munkája/iskola, meghalt a kedvenc nagymamája, nem vagy jó barát, szerető stb, és kismillió egyéb ok lehet amiért nincs kedve olyan sokszor. És ezek között az is lehetséges, hogy egyszerűen csak megváltozott minden ok nélkül mert ez az élet rendje!

Különben meg tényleg nevetséges, hogy mindig a nőknek kell majomkodni szexi fehérneműben meg fejenállva, ha szexről van szó. Te vajon kigyúrtad magad, vettél neki virágot, elvitted vacsorázni, csináltál neki égbekiáltó orgazmust, vagy úgy egyáltalán mit tettél a vergődésen kívül, hogy kedvet csinálj neki??

2016. jún. 16. 16:15
 23/31 anonim ***** válasza:
Nem szed véletlenül fogamzásgátlót? Az eléggé le tudja csökkenteni a libidót.
2016. jún. 20. 12:56
 24/31 A kérdező kommentje:
Sajnos nem... viszont van egy olyan érzésem, hogy más van a dologban.
2016. jún. 22. 00:04
 25/31 anonim ***** válasza:
71%

Nah jó azért azt a icipici semmiség kis apróságot igazán említhetted volna, hogy régen kielégítő volt a szexuális étvágya...................

Teljesen más hozzászólásokat kaphattál volna, és talán segítséget is. Most már nem fárasztom magam, fárasztottam eddigi hozzászólásaimban, legközelebb legyél pontosabb...

2016. jún. 25. 14:19
 26/31 anonim ***** válasza:
81%

Nem olvastam el ezt a sok valaszt, de egy ket ember mekkora hulyeseget irt :")

Lehetseges okok:

-gyogyszert szed

-megcsal

-lelki problemai vannak

-siman nincs igenye (ennyi) szexre (lehet eddig se volt csak neked kedvezett es mar nem erdeke, hogy tettese)

2016. jún. 25. 16:57
 27/31 anonim ***** válasza:

Mi újság veletek?

Beszéltetek erről? Kiderítetted az okát?

2016. júl. 17. 11:03
 28/31 A kérdező kommentje:
Semmi. Ugyanaz. Mindig van valami kifogás. Csak simán nem kívánja... nem teljesen klappolunk egymáshoz, ilyen téren legalábbis nem.
2016. júl. 23. 01:31
 29/31 anonim ***** válasza:
Na, mi lett itt?
2020. febr. 6. 16:18
 30/31 anonim ***** válasza:
71%
Jó, hogy összeköltöztetek, mert lakva ismeri meg az ember a másikat. Így kijöttek azok a összeférhetetlenségek, amelyek problémát okoznak a kapcsolatban. Ezeket valószínű nem lehet orvosolni nem passzoltok össze szexuálisan. Megoldás: nem húzni az időt hanem megfelelő partnert keresni. Egy 20 éves lány még nagyon tüzes kell hogy legyen, mi lesz vele később gyerekszülés után pl.
2020. aug. 14. 16:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!