Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális dolog az, hogy a barátnőmmel együtt élek, de annyira más a szexuális igényünk, hogy én mellette napi 1-2 alkalommal kiverem?
Az élet nem így működik, hogy aláírt egy szerződést a kapcsolat elején, hogy sosem változol meg. Az emberek változnak!
Lehet hogy beteg, depressziós, fogamzásgátló mellékhatása, nehéz munkája/iskola, meghalt a kedvenc nagymamája, nem vagy jó barát, szerető stb, és kismillió egyéb ok lehet amiért nincs kedve olyan sokszor. És ezek között az is lehetséges, hogy egyszerűen csak megváltozott minden ok nélkül mert ez az élet rendje!
Különben meg tényleg nevetséges, hogy mindig a nőknek kell majomkodni szexi fehérneműben meg fejenállva, ha szexről van szó. Te vajon kigyúrtad magad, vettél neki virágot, elvitted vacsorázni, csináltál neki égbekiáltó orgazmust, vagy úgy egyáltalán mit tettél a vergődésen kívül, hogy kedvet csinálj neki??
Nah jó azért azt a icipici semmiség kis apróságot igazán említhetted volna, hogy régen kielégítő volt a szexuális étvágya...................
Teljesen más hozzászólásokat kaphattál volna, és talán segítséget is. Most már nem fárasztom magam, fárasztottam eddigi hozzászólásaimban, legközelebb legyél pontosabb...
Nem olvastam el ezt a sok valaszt, de egy ket ember mekkora hulyeseget irt :")
Lehetseges okok:
-gyogyszert szed
-megcsal
-lelki problemai vannak
-siman nincs igenye (ennyi) szexre (lehet eddig se volt csak neked kedvezett es mar nem erdeke, hogy tettese)
Mi újság veletek?
Beszéltetek erről? Kiderítetted az okát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!