Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerelem nélkül milyen együtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelem nélkül milyen együtt élni?

Figyelt kérdés

Azt gondolom a feleségem már nem szeret. Mondja, hogy nem így van, de szerintem ez nem igaz. Miután egyszer meg is csalt annyira nem vagyok oda már én sem érte.

Válni nem akar, szerinte szeret, gyerekünk is van.

Valahogy úgy érzem mindenkinek jó lenne ha tovább élnénk egy házban, mint egyfajta békés egymás mellett élés.

Úgy vagyok vele sokkal jobban tiszteletben tudnánk tartani egymást ha mást már nem várunk egymástól.

Van akinél ez működik?

2016. jún. 14. 09:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez a legtöbb, amit tehetsz.

A szerelem egy idő után elmúlik, és átalalkul szeretetté, békés egymás mellett éléssé, ha a felek jól csinálják. De lángolás, érzelmi hullámvasút, különösebb izgalmak már nem lesznek.

Éljetek együtt és tiszteljétek a másikban, amit lehet: azt, hogy gondoskodik a gyerekről, rendben tartja a házat, dolgozik, mosolyog.

Ez is szeretet, ez is együttélés, csak másképp. És van benne szépség, sőt, boldogság is. Csak más.

2016. jún. 14. 10:13
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Vérmérséklet kérdése, amíg tudtok figyelmet adni a másiknak, szeretetet (ha szerelmet nem is), addig jó lehet. Egy idő után mindkettőtöknek lesz egy külön élete ebben a szituban, elkezdtek sokszor átlépdelni a másikon, lesznek belőle konfliktusok, ha egyáltalán nincs szeretet, akkor ez szét fog verni. Amíg szereted és ezért tolerálod, segíted a másikat, addig frankó. Nekünk nem működött, illetve úgy működik, hogy én elköltöztem, együtt nevelgetjük a gyerekeket sokszor együtt vagyunk, ott is alszom néha, de sokszor van feszkó így is, akkor minimál beszélgetés, csak egymás mellett élés, és alig várom hogy hazamenjek a saját külön otthonomba. (ha ez nem fért volna bele anyagilag, ez a kétlaki élet, már régen elváltunk volna).

43/F

2016. jún. 14. 10:45
 3/12 Pandas74 ***** válasza:
100%
Hasonlokeppen elek.....egyre kevesbe mukodik!Nem bizom benne,nem nagyon elvezem igy az otthonletet.Gondoskodom a csalad megelheteserol,es azt hiszem tobbre nincs is szukseguk belolem.Nehez elfogadni,hogy nem igazan vagyok fontos,hogy megcsalt,megalazott....O is azt mondja ,hogy szeret,csak valahogy nem hiszek neki,es en sem szeretem mar......igy nem sokaig mukodhet!
2016. jún. 14. 11:25
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Érzelmeket nem tudsz elvárni, az vagy van vagy nincs, ha nincs akkor csak megjátszani lehet. Én még mindig szeretem a feleségem, ő is valamennyire engem, de a közös életből ami maradt az pont elég. Mellette külön lakásban lakom, van egy jól működő szeretői kapcsolatom, haverjaim. Neki is van más az életében. Attól még tök jól el tudjuk mondjuk egy közös hétvégén együtt terelgetni a gyerekeket, hogy párkapcsolatot már nem várunk egymástól. Ha azt várod hogy visszatekerhetsz pár évet, és majd újra tényleg (és nem érdekből mert elvárod) rendesen szerelmesen néz rád, meg lelkes lesz a közös szexért, akkor meglesz a napi betevő gyomros tőle.
2016. jún. 14. 13:10
 5/12 A kérdező kommentje:
A szexet azt szereti azzal nincs gond.
2016. jún. 14. 13:38
 6/12 anonim ***** válasza:
Engem évekkel ezelőtt megcsalt a férjem megtudtam de nem hagytam el van egy gyerekünk őt néztem. Megpróbáltam békésen élni vele hogy a gyerek ne szenvedjen a szeretetem meginogott azóta sem tudom úgy szeretni de szeretem valamilyen módon külömben ha nem így van elválok. Szerintem szeret téged a maga módján.
2016. jún. 14. 14:14
 7/12 anonim ***** válasza:
mintha albérletbe költöznél 1-2-3 vadidegennel összezárva....
2016. jún. 15. 16:29
 8/12 anonim ***** válasza:

Hát, ha neked ebben a megalázó, semmilyen fos izében élni kényelmes, akkor csináld. Mert én ezt nem nevezném házasságnak. És nem, a gyereknek sem jó ha azt látja, hogy a szülei nem boldogok együtt. És nem hülye, észre fogja venni.

Kiszúrtok saját magatokkal, és a gyerekkel is. Neki nem jó látni a szülei boldogtalanságát, és ha nem lennétek gyávák, elválnátok, és megtalálhatnátok még mindketten mással a boldogságot. Ez nem élet. Tényleg így akarod leélni? Egy ilyen semmilyen kapcsolatban?

2016. jún. 15. 18:28
 9/12 anonim ***** válasza:
magadat alacsonyítod le, ha otthon maradsz, persze ez nyilván sok szempontból kényelmesebb neked, mint felállni, elköltözni, elválni, újrakezdeni.
2016. jún. 15. 20:23
 10/12 A kérdező kommentje:
Hát, azért könnyű azt mondani hogy álljak fel menjek el... hova? Költözzek be egy híd alá? Igazából nem érzem magam megalázottnak, a feleségem szégyenkezik maga miatt azóta is. Tőlem függ a sorsa, az ittléte, elköltözése, ha valaki meg van alázva az inkább ő mint én, de magát sodorta ebbe a helyzetbe.
2016. jún. 15. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!