Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Elmentek mosdóra a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmentek mosdóra a párotok előtt? Esetleg nyitott ajtónál?

Figyelt kérdés
Amennyiben a válasz igen, a korotokra is kíváncsi lennék, de főleg arra, hogy mennyi ideje vagytok együtt.
2016. jún. 7. 01:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Pisilni simán szoktunk egymás előtt, nagywc-t nem, de zárt ajtón keresztül simán úgy is beszélünk egymáshoz. :D 10 hónapja vagyunk együtt, 27L, 33F
2016. jún. 7. 13:41
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem csak felszínes szex a kapcsolatunk, de még soha nem volt ilyen. Nem is értem, miért kéne? Kibírunk egymás nélkül fél percet, amíg egyikünk elmegy pisilni. Nagydolog közben meg szerintem a világon senki nem szeretné, ha zargatnák.
2016. jún. 7. 15:48
 13/16 anonim ***** válasza:

Én alapból nem szoktam teljesen becsukni az ajtót, ha nem muszáj, résnyire mindig nyitva marad, klausztrofóbiás leszek a szűk mosdóban, így engem ez a része nem zavar, bár azért sarkig tárt ajtó mellett se wc-znék.

Párom zárkózottabb, ő még azt se szereti, ha a közelben vagyok, mert áthallatszik az ajtón a csobogás, ha meg nagydolga van, pláne... :D Én ezen mindig csak mosolygok.

Nálunk szerencsére nem egy helyiségben van a wc/mosdó, így ez nem okoz gondot pl. reggeli készülődésnél.

26N 31F

2016. jún. 7. 18:54
 14/16 anonim ***** válasza:
Persze bármikor pisilek előtte és ő is előttem... természetes dolog bár a nagy dolgo nem végzem úgy hogy benn van... ennek okai vannak 26/l és 8 éve egytt
2016. jún. 8. 19:22
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem.
2016. jún. 9. 23:06
 16/16 anonim ***** válasza:
4 éve vagyunk együtt, csak egyszer kellett mert a szállodában nem volt külön a wc. Nem is hogy úristen olyat lát amit eddig nem csak... nekem a pisilés olyan privát dolog....
2016. jún. 10. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!