Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek miért nem vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért nem vagyok boldog?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A kérdés igazából nem teljesen ide tartozik, de ezt olvassátok a legtöbben.

A helyzet a következő: Holnap leszek 19 éves, és elkezdtem gondolkodni azon, hogy nem ez az élet, amit szeretnék élni, de nem tudom mit változtassak. Amit tudni kell rólam, hogy van 5 nyelvvizsgám, egy saját lakásom, egyetemre nem hiszem, hogy visszamegyek, mert havi 400 nettóval eltudtam helyezkedni abban a pozícióban, amit én szerettem volna mindig is.

Van egy barátnőm, kicsit friss a dolog, most leszünk lassan 2 hónaposak. Ezelőtt nagyon sok egyéjszakás kalandom volt, és emiatt talán fura, hogy nincs változatosság. De nem tudom, hogy ez-e a baj. Valahogy tényleg azt érzem, hogy ennyi idősen elértem azt amit akartam, és talán az elkövetkezendő évek már nem fognak új kihívást adni, pedig imádom a kihívásokat.

Mások tényleg azt mondják, hogy megvan mindenem, amire vágytam, de ez szerintem közel sincs így. Barátaim javasolták, hogy járjak el edzeni, ez egy ideig feldob, de nem hosszútávon. Nem tudom már mit változtassak.

2016. jún. 6. 18:19
 1/7 cukilányka 0.0 ***** válasza:
100%
Prostituált még nem voltál, mi? :$
2016. jún. 6. 18:29
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
"Szerénység! Ne tömjénezze magát! Szerénység! Ha én valamit szeretek magamban, az a szerénység."
2016. jún. 6. 18:32
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy tudok segíteni, de szabad megkérdeznem, hogy mivel foglalkozol, ami diploma nélkül fizet egy 19 évesnek nettó 400ezer forintot?
2016. jún. 6. 18:33
 4/7 anonim ***** válasza:
Ures az eleted keresd hol tudsz masokon segiteni legy onzetlen
2016. jún. 6. 18:34
 5/7 anonim ***** válasza:
Miért, milyen az az élet, amit élni szeretnél?
2016. jún. 6. 19:25
 6/7 anonim ***** válasza:
Ez a jódolgában már nem tudja mit csináljon magával tipikus esete. Nekem is van ilyen ismerősöm. Van munkája, jól tanul, szereti a családja, van pénzük, vannak jó barátai, van barátja akivel saját elmondása szerint nagyon jól megvan, de közben sír, hogy neki valami nagyon szr de ő maga sem tudja mi...
2016. jún. 6. 19:44
 7/7 anonim ***** válasza:
Tipikus "sírsz vagy dicsekszel" kategória, már ha igaz...
2016. jún. 6. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!