Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogyan is működik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan is működik?

Figyelt kérdés
A napokban többször is elgondolkodtam, hogy mégis a melegek hogyan élnek együtt, gyerekeket vállalnak-e, és még sorolhatnám... Valaki esetleg meg tudná mondani nekem, hogyha két homoszexuális férfi gyereket vállal, akkor a gyereknek nem lenne bármi lelki sérülése, vagy hasonló a nevelése során?
2016. jún. 2. 21:45
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól tudom, erről a kérdésről (miben különböznek meleg párok által nevelt gyermekek hetero párokénál) még nem születtek rendes kutatási eredmények, ezért nem lehet pontosan megmondani. Én belegondolva nem látok különbséget, aközött, hogy egy egyedülálló szülő nevel egy gyereket, vagy két azonos nemű. A fontos szerintem inkább az, hogy lásson a gyerek különböző (férfi, női) modelleket, de ezt nem csak a szülei adhatják meg, hanem pl rokonok, óvónők, dajkák, stb...
2016. jún. 2. 21:52
 2/9 anonim ***** válasza:
71%

Ez ugy mukodik hogy a melegeknek vannak jogaik, amik elobbre valok a gyerek normalis elethetz valo jogainal.

Akarmennyire kiment a divatbol egy gyereknek anya es apa kell, se tobb se kevesebb.

2016. jún. 2. 21:53
 3/9 anonim ***** válasza:
79%

Hetero nő vagyok, de szerintem teljesen normálisan működik náluk is az együttélés. Örökbefogadni nem tudom, hogy fogadhatnak-e gyereket kicsiny országunkban, de például én gyakran látom Neil Patrick Harrist és az élettársát a kisgyerekeikkel és imádnivalónak tartom őket :) Ha értelmes a 2 fél, szerintem nem lesz semmiféle lelki sérülése a gyereknek, legalábbis a szüleik miatt nem. A környezet már más kérdés. De épp úgy el is ronthatják, ahogy a hetero párok is tudnak szörnyű szülök lenni.

Úgyhogy ez nem nemi irányultság kérdése, szerintem.

2016. jún. 2. 21:54
 4/9 anonim ***** válasza:
62%

Nekem nincs bajom a meleg emberekkel ,a négy fal közt,otthon mindenki azt csinál amit akar.

De amikor azon gondolkodnak,hogy gyereket fogadnak örökbe akkor a gyerek jövőjére is gondolhatnának....

Cikizések,kiközösítés stb....és itt a többi gyereket nem lehet hibáztatni,mert gyerekek.

Később nagyobb korában,mikor már érti is majd,hogy mi a gubanc stb.

Remélem érted mit akarok kihozni ebből.

2016. jún. 2. 21:56
 5/9 anonim ***** válasza:
33%
Undorítónak találom, hogy örökbe fogadhatnak gyereket.
2016. jún. 2. 22:02
 6/9 anonim ***** válasza:
55%

Hetero férfi vagyok és nincs bajom a homokosokkal. Nincs meleg barátom, de engem nem zavarnak.

A gyereknevelés/házasság témakörében pedig valszeg liberális vagyok, de ez talán annak is köszönhető, hogy magam egyiknek sem vagyok a híve, tehát nekem nem fáj, ha ők élhetnének ezekkel.

Gyanítom, hogy ők lennének azok, akik legkevésbé szeretnék melegnek nevelni a gyerekeiket, hisz tudják, milyen sors várna rájuk.

2016. jún. 2. 22:03
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat, egyébként még kicsit korai lenne a tervezés, mert 16 vagyok, de ettől függetlenül azt gondolom, hogy jobb, ha tudom.
2016. jún. 2. 22:07
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Hogy itthon mi a helyzet azt nem tudom, bár ha már a házasságot is sajnálják a melegektől, akkor szerintem az örökbe fogadást is. Külföldön sok helyen fogadhatnak örökbe melegek is. Szerintem jobb mintha csodás hetero férfi-nő párok nevelnék a gyereket miközben agyba főbe verik, szarral bogárral etetik, éheztetik, vagy árvaházban nőne fel.

Attól hogy 2 férfit, vagy 2 nőt lát, nem lesz meleg egy gyerek sem. Elvégre hetero pároknak is lehet meleg gyerekük. Nem ezen fog múlni. Nagy eséllyel nem lesz homofób nyomorék, elfogadóbb lesz a másság irányában mert erre nevelik.

Szerintem undorító dolog azért kirekeszteni embereket a gyermeknevelés öröméből, csak mert ők maguk nem tudnak gyereket a világra hozni, vagy mert isten ments szeretnek valakit akivel gyermeket szeretnének, de az az ember ugyanabból a nemből származik.

A gyerekek, és az idősebbek is millió egy dologért piszkálhatják egymást. Nem ez az egyetlen dolog. Már miért pont ez lenne a legrosszabb?

2016. jún. 3. 20:09
 9/9 omba ***** válasza:

Vannak problémáik, ajjaj.

Még vagy 30 éve barátkoztunk össze hollandus családgongozókkal, ott ez akkor már napi rutin volt, meséltek eleget.

Anyuka, apuka, gyerek. Tök szabályos család, aztán anyuka úgy érzi ős inkább férfi, műtét. Akkor anyuka (a ki már pasi) apuka, gyerek.

Aztán az újonnan férfiivá lett anyuka felszed egy nőt..

Szegény gyerekek, persze, hogy nem ilyesmire számítanak.

Szóval nem olyan egyszerű ez.

2016. jún. 5. 01:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!