Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok, bármit megtennék érte, de nagyon szegények vagyunk és nem látok semmilyen lehetőséget számunkra itthon?
Figyelt kérdés
Szóval barátnőmnek van egy kislánya, ő elképzelni sem tudja, hogy külföldre menjünk élni, én viszont már más lehetőséget nem látok a boldogságra... Tudom, a pénz nem minden, de ő keres 80+12 a családi pótlék, én 80... Albérlet alsóhangon elvisz havi 100-at, akkor marad 80-unk enni inni, gyereket ruházni, játékot venni, magunkat ruházni, magyarul folyamatosan tartozunk valahova... Külföldön látom az egyetlen esélyt, de ő tarthatatlan, hogy itthon is tudunk boldogulni, most mit kéne tennem, hagyjam el őket? De akkor meg én is szenvednék, mert nagyon szeretem őket :(2016. máj. 30. 12:59
11/13 anonim válasza:
Hallod, én nem tudom mi a bánatos kiflicsücsköt eszik a te haverod, én Berlinben a heti nagybevásárláskor hagyok ott alkalmanként 150€ és akkor még hétközben apróságok. El nem hiszem, hogy havi kétszázból megél valaki. Bakker, egy csomag kapszula a mosogatógépbe már 15€ ne idegesíts már.
12/13 anonim válasza:
Külföldön is csak az talál jó állást, aki itthon is tudna. Ott nyilván jobban megfizetik, de ha te itthon havi 80-at tudsz megkeresni, akkor ne nagyon álmodozz róla, hogy kint a sokszorosát fogod. Ha meg kint sikerülne, akkor itt is találnál jobban fizető munkát.
13/13 A kérdező kommentje:
főleg rizst, és disznót meg csirkecombot eszik haverom, és magára főz minden nap...jól kiszámolt étrend lazán megvan 200ból.
2016. máj. 30. 22:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!