Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért van az, hogy a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a párom folyton érzékelteti velem a hibáimat?

Figyelt kérdés
Sokszor fejemhez vágja, hogy ez nincs meg csinálva, az nincs megcsinálva stb. Hogy nem vagyok motívált... Talán már az is baj hogy leülök este munka után egy kicsit ???? Nem tiszta számomra. Vélemény?
2016. máj. 13. 07:29
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Látom túl kevés infót adtam, meg és már megy is a személyeskedés.... gratulálok! 34 F csak hogy tudjátok. Egyébként meg a munkám mellett még maszekolok mert házátalakítás van! Nincs idő semmire, de minden azonnal kell! Ezt sem veszi észre! Ha kérek valamit hogy megnézze az interneten mondjuk pl - milyen csaptelepet szeretne az sem megy. A munkáját a házimunkát becsülettel elvégzi erre nem lehet szavam. Szerintem mindketten rendesen kivesszük a részünk, de nem tudom miért cseszeget azért ami időben nem összeegyeztethető, hiába mondtam. Vagy hogy miért érdemes várni több ajánlatra. Nem tudom miért ez a sürgetés. Kitűzött egy időpontot hogy legyen kész, de meg se beszélte velem!!!
2016. máj. 13. 11:00
 12/15 anonim ***** válasza:
#9: értem és könnyen lehet, hogy ez a helyzet, de én jobb szeretek konkrét dolgok alaján ítélni.
2016. máj. 13. 12:55
 13/15 anonim ***** válasza:
Mondjuk azért, mert egy utolsó bunkó! Ha legközelebb beszól, szólj neki vissza, hogy ő csinálja meg! A minimum az, hogy a házimunka és a főzés felét elvégzi!
2016. máj. 13. 16:55
 14/15 anonim ***** válasza:

"A munkáját a házimunkát becsülettel elvégzi "

Miért csak az ő munkája,????

2016. máj. 13. 16:56
 15/15 anonim ***** válasza:
Azért mert megteheti, mert hagyod neki. Ilyen emberrel nem kell együtt lenni ha zavar téged a viselkedése. Ennyire egyszerű. Ha pedig szeretsz szenvedni akkor maradj vele továbbra is.
2016. máj. 13. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!