Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Közületek, akik újraházasodtak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Közületek, akik újraházasodtak, hogyan tudják új közös életüket kialakítani?

Figyelt kérdés
A mindennapokra gondolok, a főzés ízei, szórakozási formák, házimunka elosztása, napi életritmus. Hogy lehet a korábbi megszokásokkal szakítani, és egy közös újat létrehozni?
2016. máj. 10. 18:12
 1/2 anonim ***** válasza:
71%
Pont úgy, ahogy az "eddig anyámmal laktam, most a párommal" vagy az "eddig egyedül voltam, most már ketten vagyunk" változásnál.
2016. máj. 10. 18:38
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Lehet a régebbi szokásokkal szakítani.

Sőt, ez egy remek alkalom, hogy egy előző (kevésbé bevált) gyakorlaton változtasson az ember.

Pl.: Az előző házasságomban nem volt közöm a pénzhez, az asszony kezelte azt. Arra való tekintettel alakult ez így, hogy ő működteti a háztartást, stb. Aztán egy idő után elcsúszott ez a dolog rossz irányba. Neki mindig jutott pénz tanfolyamokra, drága ruhákra, stb. De amikor én akartam valamit, kb. kiröhögött.

A következő kapcsolatomban nem követtem el ezt a hibát. Külön kassza van, senkinek semmi köze a másik pénzéhez (pl. nem is tudom hogy a párom mennyit keres pontosan, de nem is érdekel), de a közös célokat közösen finanszírozzuk.

Tehát egy új kapcsolatban már egészségesebben működhetnek bizonyos dolgok.

Mindemellett nehézség is lehet az új kapcsolatban (sok, előző kapcsolatban előfordult sérelmek miatt) hogy sokkal merevebb, "kockább" tud lenni az ember, átcsaphat a dolog túlzott rigolyákba.

2016. máj. 11. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!