Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engem mint a legjobb barátja menyasszonyát nem hîvtak meg?
Egyébként nem feltétlenül a barátod / születésnapos a hunyó. Simán előfordulhat, hogy már fontos barát nem bír téged (van ilyen?) és mivel ő közelebb áll a születésnaposhoz, ezért meg kellett hozni ezt a döntést.
Sajnos nincs elég információ a probléma felderítéséhez. Kérdezd meg a párodtól nyugodtan, hogy miért nem mehetsz. Ennél jobban nem tehetsz.
Szerintem ez egy kicsit túl van dramatizálva. Nálunk ez hogy néz ki? Sokszor eljárunk egymás nélkül "bulizni", de az mindegy is. Ha a páromat hívják, engem célzottan nagyon ritkán és ez fordítva is így van. Ha úgy érezzük, akkor megszoktuk kérdezni, hogy esetleg a párom jöhet-e, vagy fordított helyzetben én mehetek-e. Szinte mindig igen a válasz, mert miért is utálnánk ki valakinek a társát a csapatból?
Egyszerűen a párod bakizott azzal, hogy nem kérdezte meg, hogy téged is vihet-e!? Lehet a baráti társaságnak evidens volt hogy mész.
Mi sem kedveljük az egyik barátunk választottját, de soha nem problémázunk ezen. Most volt hétvégén a párom szülinapi bulija és meghívtuk a barátainkat. A csaj nem volt a meghívottak listáján, mert nekem nem ismerősöm, de teljesen természetes volt, hogy ő is jön.
Ha a páromat hívják valahova és nem kanbuli vagy nem munkahelyi dolog, akkor vele együtt én is hivatalos vagyok.
Vannak olyan hétvégék, amikor elmegy valami baráti vacsorának hívott valamire, amin munkáról fognak beszélni, akkor természetesen nem megyek. Ugyanúgy nem megyek, ha kifejezetten kanbuli.
Minden más esetben szerintem az a normális, ha hívják a párt.
Az esküvő is egy érdekes dolog. Nem sértődnék meg, ha mondjuk nem mehetnék a párom kollégájának az esküvőjére. Ha nem ismerem, és a páromat is úgy hívták meg, hogy a kollégákat egy blokkban és senki nem visz párt, majd ott lesznek egymásnak egy társaságként akkor szerintem ez is rendben van. Egyéb esetben itt is azt gondolom, hogy párral illik hívni az embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!