Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit tegyek hogy tobb önbizalma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy tobb önbizalmam legyen, es ne függjek a paromtol? Tobbi lent! 21/L

Figyelt kérdés
Tudom, hogy a gyerekkorom miatt avhyok ilyen hogy konnyen kotodok, esetleg függök valakitől. Csunya hálistennek nem vagyok, 163cm 49kg karcsu vagyok, sokan próbálnak lecsapni a párom kezéről.. A gond az hogy van hogy agyalok, nem bízok magamban hogy eleg jo vagyok neki. Oar napja jöttünk ujra ossze megint, valami erdekes kötelék mindig van köztünk igy sikerult megint... Szeretném okosabban csinalni a dolgokat. Eloszor azert szakítottunk, mert nagyon rajta lógtam, mar idegeskedtem, ilyesmi h vajon mit csinál hol van... Bunkó is volt. Szeretnem éreztetni vele, hogy nem függök tőle, es inkabb o küzdjön kicsit ertem. Mit tehetnék? Ő 22 éves.
2016. máj. 5. 18:28
 1/4 90-ben született F.. ***** válasza:

Miért kellene küzdeni a másikért?

Egyáltalán nem egészséges egy ilyen kapcsolat.

2016. máj. 5. 18:52
 2/4 anonim ***** válasza:
A szakítás a legjobb módja a függetlenséged éreztetéséhez.
2016. máj. 5. 19:33
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia, nekem pont ugyanez volt a helyzet az exemmel, mert nem szeretett igazán... :S
2016. máj. 5. 19:53
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia! A többieknek igaza van, nem jó, hogy ennyire megadod neki magad. És igen, ha azt érzed, hogy nem tudod hol van és mit csinál, meg érezteti veled, hogy te rajta LÓGSZ..akkor nem szeret eléggé, vagy igazán! Szóval érted..szerintem dobjad, de gyorsan! És felejtsd el, mert nem szeret
2016. máj. 9. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!