Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » 2 és fél éve vagyunk együtt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 és fél éve vagyunk együtt, egy meglepetés Prágai kirándulás jó ötlet?

Figyelt kérdés

Az imént foglaltam le Prágába két éjszakára egy szuper hotelt, mivel 2014. január 23-án kérdeztem meg lenne-e a barátnőm és azóta minden 23-án jelképesen meglepjük egymást így úgy gondoltam, hogy a nyáron amikor mindkettőnknek lemegy a stresszes vizsgaidőszak elmegyünk 3 napra kikapcsolódni.

Szerintetek még mivel lehetne tarkítani az egész kirándulást?

2016. ápr. 26. 09:05
 1/7 A kérdező kommentje:
*prágai
2016. ápr. 26. 09:11
 2/7 anonim ***** válasza:
67%
Simán jó ötlet! Az állatkertbe mindenképp menjetek el, hatalmas területű. A Károly-híd mindig fullon van, lépni se lehet :'D. A belvárosi éttermek nagy része lehúzás, van egy jó étterem, csak már nem tudom, hogy hol, de ha megtalálom megírom!!
2016. ápr. 26. 09:17
 3/7 anonim ***** válasza:

Egy prágai kirándulás kifejezetten jó ötlet! Emellett a városban elviheted olyan helyekre, ahová Magyarországon nem. Itt most nem kell tipikus cseh dolgokra gondolni, vagy nagyon drága helikopteres városnézésre, egyszerűen egy olyan rövid kis látogatásra, ami a Vencel tér alatti kazamatákban megy például, vagy Kbely felé a repülőmúzeumba. Sok-sok lehetőség akad, kérdezd meg a szállodát is, biztos küldenek tájékoztató anyagot.

Én amondó vagyok, hogy egy ilyen szép évfordulót "ki kell maxolni", de megtalálni az egyensúlyt is, nem rohangálni fel alá a városban :)

2016. ápr. 26. 09:18
 4/7 anonim ***** válasza:
0%

Egy ilyet illene megbeszélni! Eszem megáll hogy ilyenek vannak kapcsolatban. Meg egyetemre járnak...

Normális embereknek vannak céljaik, terveik a nyáron. Azzal ütközhet. De még az is lehet hogy addigra szakítani akar veled.

Mondjuk nyáron inkább nyaralni kéne menni! Ilyen városlátogatás (kirándulás?) tavaszi/őszi program.

2016. ápr. 26. 09:28
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Hasznosak voltak!

Utolsó, nem értem teljesen a nézeted- lehet csak rossz napod van..

2016. ápr. 26. 10:04
 6/7 anonim ***** válasza:

Én sem örülnék meglepetés kirándulásnak. Elég sűrű és eklektikus a munkarendem, rengeteg problémát ad hoc alapon kell megoldanom, falra másznék, ha a párom az orrom alá tolna egy váratlan programot.

Egyébként ennyi idő után simán belefér egy ilyen út ünnepelni egyet, ajándékként, de akkor is megbeszélve, hogy mikor találjunk rá alkalmat.

2016. ápr. 26. 10:28
 7/7 anonim ***** válasza:
4-esnek úgy látom rossz napja van, ne foglalkozz vele. Szerintem jó ötlet. Mivel egyetemisták vagytok nem kell szabit se kivenni.
2016. ápr. 26. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!