Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lábimádók tudtok nekem segíteni?
32 éves pasas vagyok, 4. éve élek együtt a párommal, összeköltözéssel egybekötve. Idén májusban lesz a házasságunk. A megismerkedésünk egyszerűen szuper volt, első látásra szerelem volt, de tényleg, nem csapom be magam, de ez már csak Ő nála van. Nálam nagyon nagy fokú szeretet-kötődéssé ment át a szerelem, ami, azzal jár, ha nem veszi fel a telefont, mikor elmegy messzire aggodalom kíséri. Nem kétség, de ténylegesen szeretem.
Már a kezdet kezdetén tudta, hogy lábimádó vagyok, őt ez nem zavarta, szexuális létünk szintén nagy arányát képviseli, ez persze kizárólagosan nemi közösüléssel párosul. Az elején jó volt, ment ez 4 hónapig, aztán csak érdeklődtem a többi nő után is, hogy de jó volna, ha azokat is megkapnám. Hozzáteszem: nem csaltam meg és nincs is szándékomba. Meg időközben arra is rájöttem, hogy magasabb nő kellene hozzám, én 192 centi vagyok, ő pedig 168. A lábujjai lehetnének hosszabbak, ami még szintén érdekes számomra. Róla még annyit, hogy minden féle kötelezettség nélkül háziasszonyoskodik otthon: mos, finomakat főz, gondosan takarít, vasal, egyszóval gondomat viseli. Emiatt nem is szokott panaszkodni.
Mit gondoltok, hogy ezek a "problémák" akkor is előjöttek volna, ha a nő magasabb, és hosszabb lábujjai vannak??
Most vagy attól parázol hogy közeledik az esküvő és le leszel kötve,vagy nem szereted igazán. Ha valakit szeretsz,elfogadod olyannak,amilyen.
Most jött elő nálad ez a sok nyűg? Ha eddig nem volt bajod vele,miért most van? Miért veszed el,ha ezeket érzed? Mi lesz később ha ezek a dolgok,vágyak csak rosszabbak lesznek? Ha majd egyre jobban zavarnak ? Akkor majd félre lépsz? Ülj le vele beszélgetni és mondd el neki,jobb ha tudja. Ha elfogadja és megérti, akkor együtt van jövőtök,ha nem akkor szétmentek. Szerintem jobb ha tud ezekről hogy eltudja dönteni,biztos akarja e azt az esküvőt. Ne csapd be ha szereted ,legyél őszinte.
Lehet már nem figyeled a kérdést, de teljesen rendben van a kapcsolatod. Persze elképzelhető, hogy nem ezt a választ várod, de a leírtak alapján nagy hibát követnél el, ha ilyen nőt elszalasztanál.
Ja és a legfontosabb: mindegyik nőt megununk, és elmúlik a szerelem, az igazi szenvedély is csak legfeljebb 3-4 hónapig tart. NEM évekig. De egy határozott férfi, aki nem már átesett jó pár kapcsolatom, azt tudja ezt, és nem ezért mondd le egy olyan nőről, mint ami neked van.
Aki azt mondja, hogy évek múltán is lábremegést okoz a nője, és álladóan azt dugná, az vagy hazudik, vagy a libidója a béka segge alatt van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!