Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Ha megoldást tudtok hogy ujra jó legyen azt is szivesen várom
Az összeköltözés egy bonyolult dolog. Ott nagyon sok minden elcsúszhat és oda egy fokú érettség is kell.
Hány évesek vagytok amúgy?
Ettől függetlenül szerintem szakítani bántódás nélkül nagyon nehéz. Amit tenni tudsz az az, hogy egyenesen megmondod neki ezeket.
Így.
Kati, szeretnék veled komolyan beszélni. Úgy érzem, hogy már nem szeretlek, ezért szeretném, ha vége lenne a kapcsolatunknak.
Bárhogy mondod, nem fog örülni neki. Kivéve, ha ő se szeret, mert akkor megkönnnyebülés lesz neki is.
Én 21F ő 22L
az a baj hogy tudom hogy egyedül nem tudná vizetni a rezsit és nem akarom szarban hagyni de nem vagyok boldog.
Erre készülni kell már az összeköltözés előtt. Mi van ha valami rosszul sül el? el is ütheti a villamos valamelyikőtöket.
Ő nem tud visszaköltözni szülőkhöz, vagy el, barátnőhöz?
Ja hát akkor nincs min agonizálnod. Ha övé a lakás akkor neked ahhoz semmi közöd kvázi.
A pénzt már úgyse kapod vissza, azt a békát meg le kell nyelni, rizikó volt, te is tudtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!