Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összeköltöznétek olyan pasival akinek ócska lakása van?
Tudom hogy manapság örülni kell ha van fedél az ember feje felett, de a párom lakása úgy érzem hogy mindennek a teteje. Saját tulajdonú lakása van, kb 160 ropit keres + 10-20 ezer alkalmi munkákból. És én nem tudom mire megy el a pénze, mert a lakására semmi pénzt nem fordít. Nincs bekötve a gáz, emiatt nincs fűtés, fával fűt 1 szobát amiben alszik. A ház többi része nagyon hideg, régi építésű ház, vastag falakkal, nyáron is hűvös van bent. Amit víz ér (kád, mosdó, zuhanyfüggöny) el van barnulva - ilyet még nem is láttam. A padló, a szobában lévő szőnyegek koszosak, mert bejárkál cipőben. Szúette bútorok vannak, minden régi és korhad.
Hogy lehet egy jól kereső embernek ilyen lakása? Szeretné már ha minél előbb odaköltöznék, de én nagyon ódzkodok tőle :( És szégyellem magam, de nekem a tisztaság és a kényelem fontos szempont hogy otthon érezzem magam :(
Mit csináljak? Ő nem akar elköltözni, ragaszkodik hozzá hogy én költözzek. Ti odaköltöznétek?

Addig,amíg rendbe nem lenne téve,dehogy költöznék!Beszélj vele, kérdezd meg, hogy mit szólna ha együtt rendbe tennétek.Alaposan kitakarítani nem egy vagyon, a felújításokat pedig apránként meg lehet csinálni, pláne ha neked is van fizetésed.
Én személy szerint rosszul vagyok az igénytelenségtől, és ez nem pénz kérdése.
De miért nem akar ő hozzád költözni, ezt nem értem.Lehet, hogy alapból igénytelen, és képtelen is lenne egy tiszta környezetet megszokni?Erről is beszélhetnétek.

nos fával fűteni még mindig gazdaságos és nagy hülyeség lenne az egész házat befűteni, ha ő tartózkodik csak a szobában..
Az, hogy nyáron is hűvös van... ez aztán ám a rossz kifogás... panel 10. emeletén déli tájolással.. bárcsak hűvös lenne nálam is nyáron :D
gáz meg tök felesleges egy családi házban, fűteni lehet fával, főzni meg villannyal...
és vagyunk ám sokan, akik nem akarunk 60-csillagos égig albérlet pénzt kifizetni a semmire a nyavajás fizetésecskénkből..

Engem az ócska lakás nem zavarna - ócska az, ahol a bútorok működőképesek, de régiek, régi a sütő, stb.
Amiről te írsz, az, hogy nem takarít, nem fűt, nincs bekötve a gáz az igénytelenség, mocsok! Az ócskasághoz nincs köze! Disznóval pedig nem költöznék össze.
Na igen, és ő rengeteget emlegeti hogy szeretne gyereket. De ide? Januárban felfáztam, mert a fürdőszobában közel olyan hideg volt mint kint az utcán :S
Csak annyira gáznak érzem ezért szakítani mert amúgy meglennénk...
Ő 25 éves, ennyi idősen még változhat egy ember?

Persze, megváltozhat, ha akar.
De ha te oda gyereket vállalsz, nem vagy eszednél.
És nem zavart a mocsok amikor ott voltál?Legalább ő tisztálkodik?
Mellesleg visszatérve a gyerekre, olyan körülmények között nem lenne sokáig nálatok, ugyanis fűtetlen házba nem hagyná a védőnő.
Miért nem mentek hozzád?
Dehogyis, sose szülnék oda gyereket. Ha én felfáztam, egy kisbaba nagyon hamar megbetegedne.. A szüleim sem hagynák hogy az unokájuk ott legyen, de a párom szülei se, ők is rendezett körülmények között élnek. Sehol sem láthatott ekkora igénytelenséget a barátom és pénze is van bőven :S
Egyáltalán nem akar hozzám költözni, ragaszkodik ahhoz a házhoz, azt mondta hogy ott szeretné leélni az életét.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!