Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szemétség lenne ezt kérni tőle?
Milyen kapcsolat az, ahol nem mersz vele ilyenről beszélni?
2016. ápr. 1. 15:48
Gondold vegig magadban h mit mondanál neki, hogy mondanád el, ő mit válaszolna rá, stb. Ezután üljetek le és beszéljetek róla. Ha normális akkor megérti és kieggyeztek.
2016. ápr. 1. 15:50
Mi is fizetésarányosan fizetjük a bérleti díjat, rezsit. A kaját nem, mert ugyanannyit eszünk. Viszont azt sem számolgatjuk, hol egyikük fizet, hol másikunk. Szerintem ő többször szokott valamivel.
2016. ápr. 1. 15:51
Mond el neki, hogy ez a problémád. Én pl fizettem a barátnőm kajáját és többet adtam bele a rezsibe, mert ő nem tudta volna kigazdálkodni. Később, amikor már többet keresett, visszatértünk a fele fele arányra.
2016. ápr. 1. 15:54
Nem lenne gáz, az a gáz, hogy ilyen alapdolgokról nem tudtok beszélgetni...
2016. ápr. 1. 16:50
Nálunk költségvetés van. Én kb. 20-30.000ft-al keresek többet, mint a párom, de mi mindent közösen fizetünk. Egy füzetben összeírjuk, hogy mennyi abban a hónapban a bevételünk és mennyi a kiadásunk tételesen és külön borítékokba tesszük a pénzt. Pl.
Albi: x
Rezsi: x
Kaja: x
Telefonszámla: x
Foci: x
Kozmetikus: x
A kiadásokon felül a megmaradt pénzből egy x összeget, ha tudunk félreteszünk, a többit pedig 2 felé osztjuk és az mindenkinek a saját költőpénze lesz, amivel azt csinál, amit akar. Lehet, hogy dedós módszer, de nálunk ez így tökéletesen működik. Mindenki egyformán van kezelve a kapcsolatban. Nálunk egyébként havi 60-65.000ft megy kajára, ebből ketten, ha nem is luxusban, de jól kijövünk...mondjuk mi nem rendeljük a kaját, én minden nap főzök.
2016. ápr. 1. 18:50
Biztos, hogy a gáz az, hogy nem tudjátok lekommunikálni a dolgot. Épp ma tettem fel kérdést hasonló témában, a válaszolóknak hála dereng, hogy részemről önértékelési, önérvényesítési gázok vannak, részéről meg...... Valószínűleg tömény lesz.rás. Remélem szívből, nálatok nem ennyire súlyos a helyzet sem veled, sem vele. Egy biztos: megbeszélni tudni kell, a másik minősítése nélkül képviselve az érdekeidet. És a reakcióitól való para nélkül. Ha ebből valami hiányzik, az baj. Magamon én is tudok dolgozni. A másikon sokkal nehezebb. Hajrá, kérdező! :)
2016. ápr. 1. 19:23
6 os. Szerintem ez tök jó megoldás.
Kérdező. Elég gáz hogy nem mersz vele ilyen dolgokról beszélni.
Ha többet eszik adjon is többet a kajába hiszen miatta kell többet venni. Ezt még kell beszélni vele.
2016. ápr. 2. 10:35
Kapcsolódó kérdések: