Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Vajon miért érzem úgy, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon miért érzem úgy, hogy nem akarok még költözni?

Figyelt kérdés

Barátnőm 25 én 22 évesek vagyunk. Felvetette, hogy összeakar költözni velem de teljesen másik városba külön a szülőktől(mindketten saját szüleinknél lakunk) ami rendben is van de én valamiért úgy érzem nekem jó így egyenlőre.

És nem tudom mikor mondta, hogy ő akkor is elmegy nélkülem majd megyek utána nem éreztem azt teljesen, hogy jaj most mi lesz. Miért van ez? 5 éve vagyunk együtt egyébként. Később, ha esetleg elmegy nélkülem vajon fog változni bennem ez az étzés? Most úgy érzem honvágyam lenne és hiányoznának a szüleim a tesóm rokonaim mind itt laknak közel. Barátaim mind itt vannak mindenki. Mit tudtok tanácsolni?

2016. márc. 30. 20:26
 1/7 VirágésBence ***** válasza:
Nem állsz még készen egy ilyen lépésre, van ilyen, teljesen normális, vagy megéri ezt a helyzetet, vagy csinál amit akar.
2016. márc. 30. 20:38
 2/7 anonim ***** válasza:
Hogy ne költözz.
2016. márc. 30. 20:39
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem akarlak megsérteni, de 22 évesen már nem normális azért nem költözni, mert a családod esetleg egy óra utazásnyira lesz. Szerintem öt év után teljesen jogos, hogy össze akarna költözni. Ha más gondod is van a költözéssel, akkor persze gondolkozz el a dolgokon, de csak ez az indok szerintem nem állja meg a helyét, ha a barátnőddel szeretnél tervezni hosszútávon.
2016. márc. 30. 20:51
 4/7 anonim ***** válasza:
Félelem az ismeretlentől, a változástól. De egyszer úgyis el kell költöznöd a szüleidtől, nem?
2016. márc. 30. 21:00
 5/7 anonim ***** válasza:

Hogy mindent hátrahagyva költözzek másik városba? Én nem vállalnám be senkiért!!!

Nekem fontosak a haverjaim, a szüleim, ha nem lennék rákényszerülve(munka, anyagiak miatt),akkor biztosan nem tenném. Ha elmegy nélküled, akkor hagyjad csak, majd találsz mást aki hozzád hasonlóan gondolkodik.

Az egyik ismerős csajszi Dél-Afrikába ment a vőlegényével, olyan honvágya van 1 hónap után, hogy kikészül....aki nem könnyen barátkozik, nehezen oldódik fel idegen környezetben az ne csináljon ilyet, mert csapdában fogja érezni magát.

38F

2016. márc. 30. 21:05
 6/7 A kérdező kommentje:
Keves penzt keresek es itt a kornyeken semmi munkalehetoseg nincs. Ilyen szempontbol akarunk mindketten lepni ez kozos egyebkent. De o nem banja, hogy mindent hatra hagy. Nekem itt van mindenkim barataim, rokonaim amibe, ha bele gondolok, hogy nagyon ritkan talalkozunk ugy erzem nem lesz ez igy jo. Egyszer el kell koltozni persze de lehet nem jott meg el az ido reszemrol. Pedig alapjaba veve koran ero tipus vagyok a kortarsaimhoz kepest.
2016. márc. 30. 22:07
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Te korán érő vagy? Tudod mi vagy? Egy ostoba,nyávogós kis ficsúr.

5 éve vele vagy,állítólag szereted.

Örülnöd kellene neki hogy veled akar élni,és új életet kezdeni.

Ahol élsz keveset keresel,nincs is munka,de ott maradsz a család miatt? Ez felnőttes viselkedés? Nem hiszem. Ha nem lesz mit enned majd a család meg etet? Nem hiszem hogy a párod a világ végére akarna költözni. Tuti jobban fogsz keresni tudsz a szüleidhez utazni.

Gondolom otthon ki van nyalva a segged ezért sem akarsz költözni. Mert ugye ha ketten laktok rád is kerülne házi munka. Jó figura vagy szó se róla.

2016. ápr. 2. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!