Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nem szeret annyira, mint eddig?
Igen, egy picit túlreagálod. Ő ezzel kapcsol ki, de bármit kérsz segít, figyel rád, szóval nem hinném, hogy megváltozott volna. Valószínűleg eddig is ezt csinálta, csak nem láttad, mert akkor még nem éltetek együtt.
De ha ez ennyire zavar, akkor beszéld meg vele, de ne kérd, hogy teljesen hagyja abba miattad, csak legyen olyan nap is, amikor együtt kapcsolódtok ki. Máskor pedig te mutass érdeklődést a játékok iránt. Vannak jópofa verekedős játékok, jóket lehet nevetni. Bár nem tudom mikkel játszik barátod.
"Ha megkérem, hogy ne játszon tovább, akkor abba hagyja és jön hozzám..." Tehát nincs baj... ;)
Mivel nem egész nap tolja, miközben te szétszakadsz a házimunkában, vagy ilyesmi, azt gondolom, h igen, túlreagálod. Nem igazán látom, hogy ebben a helyzetben mi is a pontos probléma. Szerintem keress Te is egy hobbit magadnak, nem kell mindig egymáson lógni. ;)
Ez lehet lol, vagy dota, esetleg más hasonló játék. Néha ülj le mellé, és figyeld, mutass egy kis érdeklődést.
Nekem nagyon sok gamer pasim volt, mostani párom is az. Speciel nagyon szeretem nézni, sokszor jobban kikapcsol, mint egy film. Ha nem online játszik a haverjaival, akkor belefér egy kis rosszalkodás. Ülj mellé lenge vagy szexi ruciban, esetleg kezdj el játszadozni vele ;) Hamar abba fogja hagyni, és veled foglalkozik majd. De fontos, hogy ne vedd a szívedre, inkább foglald el te is magad, ha épp játszik, és nem tud rád figyelni.
Röviden, szerintem nincs semmi baj, de ha nagyon zavar, biztos találtok valami kompromisszumot.
Pedig tényleg így van, legalábbis dotában. Rontja a statisztikájukat, és fel is jelenthetik egymást a játékban.
Szóval nyugi, nem kamuzik, csak gamer. Amíg nem viszi túlzásba, nincs ezzel gond.
Köszönöm, hogy újra írtál :) Szerintem LOL.
Lehet, hogy az édesanyja beszélte tele a fejem ennyire...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!