Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » WC ülőke-probléma: A nőknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

WC ülőke-probléma: A nőknek mi az elvárása?

Figyelt kérdés

Nemrégiben együtt éltem egy lánnyal egy albérletben, és ő pl mindig lehajtotta az ülőkét, de csak az ülőkét, a fedelet, nem. Én meg mindig lehajtom a fedelet is, mert az az alapállapot.

Kérdésem az lenne, hogy az miért jó, hogy csak az ülőke van lehajtva? Mert így kényelmes a nőknek? De nekünk férfiaknak, meg úgy lenne, hogy fel van hajtva és egyből csurgathatjuk.

2016. márc. 15. 16:54
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Soha nem tudtam megérteni ezt a kérdést. Tényleg lehetséges, hogy emberi kapcsolatok hullanak szét a wc fedele vagy a középen nyomott fogkrémes tubus miatt?

Olyan, mintha a kapcsolatok önparódiája volna ez...

2016. márc. 16. 23:25
 22/25 anonim ***** válasza:
80%

Amikor leülsz nagywécézni, akkor is felhajtod? Csak mert mi pisihez is leülünk, ilyen gyarlók vagyunk, hogy nem megy állva. Amiért nektek fel kell hajtani annak az az oka, hogy ne jelöljétek körbe.

Lehet, hogy kényelmesek vagyunk, de az esetek 80%ban mi is takarítjuk, nekünk rá nagyobb az igényünk, mert mindenhez ráülünk. Szóval ja, pisihez hajtsd fel, majd le, részemről azt mondom az egészet, fedővel együtt, hogy a bacik ne ugráljanak a ruhádra.

2016. márc. 17. 14:11
 23/25 anonim ***** válasza:
Én nő vagyok. Szerintem mindenki hajtsa arra, amerre neki szükséges, hiszen a férfinak föl kell hajtani, a nőnek le, így igazságos, ha mindenki oda hajtja, ahová neki kell. Más kérdés, hogy szerintem azért a lehajtott állapot az alap, mert a férfiak is szoktak leülni (nem csak pisilünk ugyanis), de a nők nem szoktak állni a wc-nél soha. Minden esetre szerintem egy férfinak nem kötelező lehajtania, egy nőnek se fel (ha együtt élnek, vendégségben illik oda hajtani ahol a másiknak jó: tehát ha átmész egy nőhöz, hajtsd le magad után, ha átmész egy férfihoz, hajtsd fel magad után). Így igazságos. Meg igazából semmi nem lesz ettől a mozdulattól. ellenben a fedelét nem szeretem ráhajtani. Felesleges. És ha nagyon kell pisilni, akkor csak plusz akadály. :)
2016. márc. 17. 21:46
 24/25 anonim ***** válasza:

Szerintem mindegy, hogy hol van. Férfiként mindig felhajtva hagyom, de csak azért, mert ha ülök, akkor használom a kefét is, azt pedig mindig felhajtva kell-ene.

Egyedül attól őrülök meg, hogy a nők nem hajtják fel a wc kefe használatakor sem.

Ez nagyon nem jó, mert a "koszos" víz a wc keféről az ülőkére csepeg, amire utána ráülnek, így a "salakanyag", könnyedén felszívódik a bőrön keresztül.

2016. márc. 29. 00:42
 25/25 anonim ***** válasza:

"vendégségben illik oda hajtani ahol a másiknak jó: tehát ha átmész egy nőhöz, hajtsd le magad után, ha átmész egy férfihoz, hajtsd fel magad után"

Én úgy szoktam hagyni, ahogy találom.

2016. márc. 29. 00:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!