Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » WC ülőke-probléma: A nőknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

WC ülőke-probléma: A nőknek mi az elvárása?

Figyelt kérdés

Nemrégiben együtt éltem egy lánnyal egy albérletben, és ő pl mindig lehajtotta az ülőkét, de csak az ülőkét, a fedelet, nem. Én meg mindig lehajtom a fedelet is, mert az az alapállapot.

Kérdésem az lenne, hogy az miért jó, hogy csak az ülőke van lehajtva? Mert így kényelmes a nőknek? De nekünk férfiaknak, meg úgy lenne, hogy fel van hajtva és egyből csurgathatjuk.

2016. márc. 15. 16:54
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Én nőként azt szeretem ha le van csukva teljesen, és én is így hagyom magam után, szintén főként azért mert a káddal van egy helyiségben. De ha megyek akárhová, vendégségbe, ez ritka, a tetejét nem szokták lehajtani.
2016. márc. 15. 17:48
 12/25 anonim ***** válasza:
86%

Ez sima statisztika.

Ha egy nő bemegy, 100%, hogy lehajtva használja.

Ha egy férfi bemegy, az elvégzendő dologtól függően 50-50%, hogy ülve vagy állva használja.

75%-ban ülve használjuk, így az a logikus, hogy le van hajtva.

2016. márc. 15. 18:00
 13/25 A kérdező kommentje:

12

Szerinted egy férfi egy nap ugyanannyiszor hugyozik, mint ahányszor szarik? Hát én nem.

2016. márc. 15. 18:05
 14/25 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Én vagy csak az ülőkét hajtom le, vay a fedelet is, de én egyedül lakok, ha máshol pisilek, úgy állítom vissza ahogy találtam.

Egyébként a barátom is egyedül lakik, mikor nála megyek el pisilni, ott csak az ülőke van lehajtva, sosem hagyja felhajtva, viszont a fedél meg nincs, szóval nem gondolom, hogy akkora nagy energiaigényű mozgássorozat lenne :D

2016. márc. 15. 19:09
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Én lehajtom a fedelet is mindig. Vendégségben pedig, ahogy van, úgy hagyom, ahogy a házigazda szokta.

Lényeg hogy le legyen húzva és takarítva. Ne legyen sz@ros, meg a húgy, ne pangjon benne. :)

2016. márc. 15. 19:26
 16/25 anonim ***** válasza:
83%

Szarashoz a pasiknak is kell a deszka, szoval nem értem miért vannak ugy oda..

Amugy is teljesen felhajtva az egész, ugy néz ki mint egy nyilvános vizelde, budi.

2016. márc. 15. 19:46
 17/25 anonim ***** válasza:
85%
Nekem furdoszobaban van a Wc. Mindig lehajtva tartom a fedelet, egyreszt mert nekem igy jobban tetszik, masreszt nem kell paraznom, hogy a furdoszobai polcrol valamit beleejtek, harmadsorban azert, mert lattam egy TV musort, amiben azt mondtak, hogy a Wc lehuzasakor kb 2 negyzetmeter teruleten mindent beborit a WC-bol szetszorodo vizpermet, ami aztan szepen lerakodik mindenhova, pl a fogkefekre is. Szoval nalam mindig minden lehajtva.
2016. márc. 15. 20:03
 18/25 anonim ***** válasza:
Nálunk a fedele is le van hajtva mindig.
2016. márc. 15. 22:39
 19/25 anonim ***** válasza:

a házirendet a házigazda diktálja, tégy úgy, ahogy neki tetszik. ha nem ismered a házirendet, akkor csukd le mindet, abból senkinek nem lesz semmi baja, azt nyit fel, amit akar, mégse mondhatják, hogy trehány vagy, mert megspóroltad a mozdulatot, hogy lehajtsd.

a saját lakásodban úgy csinálod, ahogy neked kényelmes. ha többen laktok együtt, akkor meg beszéljétek meg, hogy kinek hogy kényelmes és keressétek meg azt a közös megoldást, ami mindenkinek megfelel és elfogadható.

egyébként nyilván senkinek nem okoz hatalmas problémát akármilyen helyzetből a számára megfelelő állapotba állítani és senkinek nem olyan őrületes idő/energia megtakarítás, hogy érdemes legyen ebből komoly ügyet csinálni. pláne nem ér annyit, hogy bárki bárkivel vitatkozzon ezen és ezzel időt pocsékoljon egy felesleges vitára. az egyetlen oka, hogy ez sok háztartásban konfliktust eredményez, hogy vannak, akik (általában nők) ezt úgy értékelik, hogy őket és az igényeiket nem tartják elég fontosnak ahhoz, hogy aszerint cselekedjenek. ez a lelki probléma pedig már elég fontos általában az illetőnek ahhoz, hogy vitát okozzon. ha neked meg van olyan fontos a másik, akkor inkább elkerülöd a vitát és megpróbálsz a kedvében járni...

2016. márc. 16. 01:00
 20/25 anonim ***** válasza:
Nálunk teljesen lecsukva, mindketten így szoktuk meg. így lehúzáskor se repül szét a sok baci és víz se csap ki vagy bármi.
2016. márc. 16. 22:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!