Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, mikor érzitek, hogy szeretnétek gyermeket vállalni?
Én már pár éve érzem, és ez egyre erősödik...
Hogy milyen tulajdonságai legyenek? Először is ne legyen semmilyen örökletes betegsége, ne legyen beteges, lelkileg is legyen stabil. És nem árt ha ő is vágyik a gyerekre, mert ha a férjem lesz, ha nem, azért szeresse, foglalkozzon vele.
Aztán hogy kitől lesz végül, azt csak Jóisten tudhatja...
Amúgy 30 éves koromra terveztem. Most még komoly kapcsolatom sincs...
31n
Én azt nem értem,hogy egy nő aki saját bevallása szerint hamarosan szeretne gyereket miért nem reagál egyáltalán a gyerekes sztorikra?
Sok kalandos történetet meséltem neki ami rokon gyerekekkel esett meg és figyeltem volna a reakcióit,de semmi.
27-28 évesen a páromtól. Addigra már a férjem lesz.
Hogy milyen tulajdonságokkal rendelkezzen? Mint társ, tökéletes számomra. Hasonló az életszemléletünk, ezt igazából nem akarom részletezni, mert mindenki másra vágyik.
Ha családalapítási célból nézem a tulajdonságokat, akkor elsőként jegyezném meg, hogy megbízható és segítőkész. Mindig kiveszi a részét az itthoni dolgokból. Alapvetően én csinálom, de kérés nélkül is szokott segíteni, illetve ha én kérem meg valamire, akkor szó nélkül megteszi.
Imád engem, folyamatosan érezteti is, és nagyon szereti a gyerekeket, fantasztikus apa lesz. Látom hogy viselkedik az unokahúgainkkal, unokaöcséinkkel. Igazi kenyérre kenhető apuka lesz.
Mindig a család lesz neki az első, és ezért bármit megtenne.
24 évesen kezdtem el érezni, amikor együtt jártunk a férjemmel. Azzal a legegyszerűbb leírnom, hogy éreznem kellett: ő az igazi, ahhoz hogy gyereket akarjak. Ebben minden benne van. Nagyon hosszú lenne leírni mi mindent szerettem volna az igaziban, benne minden megvan.
Azóta már évek teltek el, volt eljegyzés, összeköltözés, esküvő, házasok vagyunk. A gyerek nevét is kitaláltuk fiúra és lányra is.
Tipikus ember tervez...az élet meg másképp alakul. A lényeg, hogy végül is nem lesz gyerekünk. Nagyon nehéz időszak volt akkoriban, de elfogadtuk. Kettesben maradunk. :) Az élet megy tovább 30/N
34 vagyok, néha teljesen biztos vagyok benne, hogy szeretnék. Máskor pedig rettegek a világtól.
Amikor majd, lehet soha, azt érzem, hogy biztonságban vagyok és találok egy férfit, aki megbízható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!