Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom lakásában "i love you" feliratú plüss, ami nem tőlem van?
Több plüsse is van, biztos szereti ezeket. Egyszer finoman rakérdeztem a feliratosra, de nem tudtam meg többet, úgy válaszolt rá. A cucc azóta is kint van a polcon.
Lehet hogy az exétől van, nagyon-nagyon hosszú kapcsolat volt. Vagy akár az anyukájától is lehet.
Ti mit lépnétek?
Néhány hónapos kapcsolat, de komoly tervekkel.
Szerintem, ha az exétől van, akkor jogos az elvárás, hogy legalább (!) ne már a legjobban frekventált helyen legyen elhelyezve, főleg ha ilyen i love you-s. Mert most ha valami értelmes használati tárgyról van szó, nem mondanám, hogy ne használja, de egy ilyen nyálas szart minek megtartani, ha nem kötődik hozzá??
Nem vágom!
Ha lenne egy kapcsolatom, akkor én megbecsülném annyira a páromat, hogy nem tartanék meg ilyeneket, képeket törölném, stb. Mondjuk őszintén én pasi nélkül is megteszem ezeket, ha túlléptem valakin már.
Aki ilyeneket ír, hogy és akkor mi van?? az nem élte még át a következőket:
-a "párja" az előző párjai képét mutogatja neki,
-ebből 1-2-t kiemelve, hogy még mindig bánja, hogy szétmentek
-a "párja" a szeme előtt társkeresőzik
-szex után arról beszél, milyen dugtak a volt nőjével
-több "párja" elmondja, hogy még mindig a volt szerelmére vágyik, és akik azóta voltak, csak pótléknak voltak...
Oáhh, nem akarok többé pasit. :'(( Vagy csak én élem át mindig ezeket?
Semmit nem tennék a helyedben. Tudomásul venném, hogy ő egy szuverén ember, akinek volt élete előttem is.
Anno a férjem, amikor hozzám költözött, magával hozta a kacatjait, többek közt egy dobozt az emlékeivel, fényképekkel, levelekkel. Néha elővettük, mesélt a volt szerelmeiről, megmutatta a fényképeiket, én kérdezgettem, ő válaszolt, aztán visszapakolt mindent a dobozba, és eltette.
Nekem attól emberinek tűnt, hogy voltak exei, és még emberibbnek, hogy nem tagadta meg őket, mikor vége lett a kapcsolatnak. Remélem, ha velem vége lesz egyszer, engem sem fog megtagadni, és szeretettel fogja őrizni a kis kacatokat, amiket tőlem kapott. Ennyi.
A négyes vagyok, aki nem állt le. Bocs :)
Nos, én mindent kidobtam amit előző pàtomtól kaptam. Nem voltunk együtt csak fél évet, szóval nem sok cucc volt. De nem pàrom miatt dobtam ki, hanem mert megutàltam exemet mint a sz.art (àtvert, kihasznàlt, végül meg is csalt).
Mostani baràtomnak, vele együtt élek, van nèhàny holmija amit exeitől kapott. Hasznàlati cuccok (pléd, sàl) amin a kedvenc csapata címere van. Így elfogadtam hogy nem dobja ki. Néha mikor ràjuk nézek eszembe jut honnan is szàrmaznak, fél percet "őrjöngök" magamban, és ennyi.
Ha netalàntàn egyszer szétmennénk a pàrommal, szerintem én is megtartanàm a cuccokat amiket tőle kaptam (karkötő, plüss, ruha...).
" de komoly tervekkel."- hát nem tudom mennyire lehet komoly terveket szőni valakivel, akit megkérdezel egy egyszerű dologról és nem válaszol rá.
Mindegy, hogy plüss, vagy bármi más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!