Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy úgy vesz egy autót, hogy ki sem kéri a véleményemet?
Megmutathatta volna, hogy mit választott ki. Mert az oké, hogy ő keresgél, de néhány kiválasztottat meg mutathatott volna, hogy mit szólsz, vagy valami.
A párom pár hónapja vett magának kocsit, a saját pénzéből. Kinézte, megmutatta, elmondtam a véleményem (pozitív, negatív), majd 2 hét múlva meg volt véve. Tény, nem sok beleszólásom volt, de az övé.
Az hogy neked vesz, és vásárlás után tudod meg hogy mi az, az meredek.
Nekem is vett a ferjem kocsit, de elotte kipuhatolta h milyet szeretnek, milyen kocsik tetszenek bla bla.....es a szulinapomra megkaptam almaim kocsijat:-)))
Nem kerdezte meg h milyet vegyen azt sem tudtam h venni akar, total meglepi volt, de o nagyjabol kepben volt azzal h nekem mik tetszenek:-)))
22 vagyok
Bár, ha eltalálta azt ami tetszik neked és célnak is megfelel (babázás, vásárlás, tudd vezetni stb.), akkor nincs gond.
De a kérdésed alapján nem tetszik. Van vele valami gond, vagy csak az, hogy nem szólt időben?
Ha nincs gond a kocsival, akkor felejts el a sértődést és örülj a kocsinak, a párodnak pedig adj egy nagy puszit.
23-as vagyok haaat engem itt most baromira le fognak pontozni de az en almom egy mercedes-benz G Class volt. Gyorsan hozzateszem, h ez mindketten megengedhetjuk magunkat, maskepp nem vette volna meg nekem.
Tudom, h nagyon draga kocsi, meg mindenki szerint okorseg ilyet venni kert nem praktikus, meg road tax meg mittomen de en imadoooom:-)))Engem a sportkocsik nem erdekelnek, en a terepjarokat szeretem, minel nagyobb annal jobb, legszivesebben egy tankot vennek ha lehetne:-))
Egyebkent majd sajat penzbol kicsereltetem az uveget golyoallora (tudom, ez mar telleg durvan hangzik), nekem ez fontos. Nem M.orszagon lakunk, es nem is valami dzsungelben, csak nekem kell a biztonsag erzetemhez:-))Volt 6 bicikli,megy gokart, es egy motorbalesetem es azota meggyozodesem h minel nagyobb egy auto annal nagyobb biztonsagban vagyok, persze lehet h tevedek, de en igy latom:-)
Nagyon szeretjuk egymast, mindietten szeretunk adni, nemcsak egymasnak de a baratainknak, csaladnak is. Szoval barmilyen kocsit is kapsz, hidd el jo lesz es ha nem tetszik akkor ugyis vissza tudja vinni, vagy at tudod alakitani:-))
A lenyegaz h szeretbol adja:-)Egyebkent milyen kocsit szeretnel?Nalam meg szobajohetett volna opcio gyanant
Range Rover
Nissan Navarra
Mitschubisi Animal
Land Rover Defender
Ezek kozul en barmelyiknek orultem volna, de ha beallitott volna egy csakos kocsival annak is orultem volna, csak rohantam volna bukosisakot venni meg atalakitani. Ja a masik: sztem baromi fontos a fedelzeti computer, a muhold, van amelyikben van, van amelyikbe epitettni kell de baromi hasznos ha expediciora mesz:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!