Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálatok van rendszer az életetekben? Hogyan telik egy napotok?
Persze, van. Én rendszer nélkül létezni sem tudnék... a férjemnek menne, ő kicsit kaotikusabb :)
Dolgozok+tanulok is mellette, a cég által fizetett felsőfokú továbbképzésen vagyok heti 2x + heti 1x délután nyelvtanfolyam. A férjem dolgozik.
Mikor felkelek.. hát, 15-20 perc a készülődés. Nekem minden 5-10 perc alvás fontos,ezért az utolsó percig húzom a felkelést :)
Előző este kikészítem a ruhákat, cipőt, ékszert, amit másnap felveszek. Elkészítem az ételt, amit a munkába viszek.
Reggel kipattanok az ágyból, ha meghallom az ébresztőt sosem tudok visszaaludni.
Felkapom a ruhákat, ez kb. 2-3 perc.
Kinyitom az erkélyajtót szellőztetéshez a hálóban.
Kimegyek a konyhába, bevágom a táskámba az aznapi ételt, kieresztek egy dupla espressot a gépből - mivel darálós,ez eltart összesen szintén 2-3percig. Lehajtom a kávét.
Ezután arcmosás, fogmosás, fésülködés a fürdőben, deo-parfüm, minimális smink (szem alá korrektor + egy kevés szempillaspirál) 5-10 perc.
Becsukom az ajtót a hálóba, elindulok otthonról.
Nem kapkodós, stresszes - így szoktam meg. Minél gyorsabban megvan, annál jobb!
Mindig betartjuk a napi kétszeri fogmosást... ez a minimum.
Én nem edzek, a férjem ha jó az idő el szokott járni futni.
Minden este veszek egy forró fürdőt, közben olvasni szoktam. Ez a napi kikapcsolódásom :)
Sok időnk jut egymásra, és a nagyját együtt is töltjük. Igazából minden nap 5-6-7 óra, miután hazaértünk. Szerintem elég :)
Mi lenne teher?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!