Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, ha egy férfi szerint a nő is ugyanúgy megkérheti a párja kezét?
A kedves párom már többször kifejtette nekem, hogy ha szeretném, nyugodtan megkérhetem én is az ő kezét, mert, hogy az olyan IZÉ, hogy csak a nőknek adatik meg a mesés lánykérés! :) Ezt amúgy általában olyankor mondja mikor arról elmélkedünk, hogy "mi a szerepe egy férfinek illetve egy nőnek a társadalomban"...
Ilyenkor én mindig felháborodva rávágom, hogy na arra várhat, hogy én kérjem meg a kezét, és akkor ezen csipkelődve elvitázgatunk, ő állandóan kineveti a reakciómat, és feltűnően elkezdi sajnáltatni magát, hogy "hát igen, milyen jól állna az ujján egy gyűrű, de hát az ő szerelmétől ilyenekre úgy sem számíthat stb." nagyjából ezzel egy időben kezdem el püfölni a párnával. :D
Na, de most komolyra fordítva a szót, szerintetek lehet, hogy titokban tényleg erre vár, vagy csak húzza az agyam?
Párom:25/F
Én: 27/N
1 éve vagyunk együtt, és 10 hónapja költöztünk össze.
Naaa, ne, hogy már ölre menjetek! :) Igen az valóban az én válaszom volt és szoktunk ilyesmiről is beszélni és nem állt szándékomban senkit féltékennyé tenni, ezt a feltételezést visszautasítom!
És amúgy nem szeretném megkérni a párom kezét, mert én is a klasszikus szerepeket vallom, és nagyon bízom abban, hogy a párom is csak mókázik ezen a téren! Ha mégsem, hát akkor nem tudom mi lesz...lehet sírni fogok! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!