Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Vannak még olyan nők akik el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még olyan nők akik el bírnák viselni, hogy magas az alvásigénye a barátjuknak? Ráadásul "klasszikus" alvás, sötétben és csendben?

Figyelt kérdés

Az én alvásigényem például 9 óra. Ha semmi nem zavar, kereken 9 órát szoktam aludni, ezután érzem a legjobban magam, ekkor érzem azt, hogy kipihent vagyok. 7-8 óra közepes hangulat, 6-7 óra közt fáradtság, nyűgősség este, 6 óra alatt elalszom napközben.

De itt jön a gond! Azok a csajok akiket eddig megismertme mind alig aludt 5-6 órát (se) azt is napközben, fényben, zajban... Ami nekem nem jó. Elalszom ugyan úgy is, de - hogy fogalmazzam meg (úgysem érti aki nem akarja) - az nem ugyanolyan. Ha napközben elalszom utána inkább leszek zavart, a bőröm kiszárad, utána már olyan "nem tudom hol vagyok" érzésem van és nem szeretem ezt.

Klasszikus alvó vagyok: Lefekvés valamikor éjjel (ha másnap dolgom van akkor korán, ha nincs akkor éjfél után valamikor) - és aztán alvás reggel 6-7 (ha dolgom van) vagy 11-12 környékiéig, ha nem. És mindezt leeresztett redőnnyel (ez is baj már pár csajnál), csendben (hogy lehet zajban pihentetőt aludni?), rendesen párnák közt (imádok álmodni is amúgy).

El-e tudják ezt viselni a mai "rohanjunk!!!" világban? Ahogy elnézem az emberek egyre kevesebbett alszanak (merhá' TÉVÉÉÉÉÉÉÉÉ, vagy bulizás random, vagy extasy vagy bármi ilyesmi...

Tudom most jönnek a fikák meg a sértegetések, meg az én hülyének beállításom, de ez tényleg gond. El-e tudná viselni adott esetben hogy korábban fekszem és később kelek, mint ő és akkor amíg alszom addig lehetőleg ne legyen házimoziás/prolidiszkó slágerek hallgatása 1 szobával arrább. (2-vel már okés, ha klasszikus téglaházról beszélünk)

Egy itt-felejtett bútor vagyok egy régi világból, tudom :( Pedig nem vagyok még 25 se.

#alvás #klasszikus #nyugalom #tolerancia #alvásgény #édes álmok
2016. jan. 19. 21:13
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

Azért a 9 óra az nem az egész nap...

Amúgy meg a legtöbb házimunka fele időre csökkenthető, ha nem vesszük annyira komolyan, mint a sipító öregasszonyok meg az ilyen tisztaságmániás prolifeleségek. Kaja után rögtön be a mosogatóba, az a pár cucc (vagy instant mosogatógépet kell venni), mosatni 1 héten egyszer elég 2 embernek, felmosni is elég heti 1, budit is elég heti egyszer kitisztítani (kiv ha hasmenésed volt) a többi házimunka alkalmi jellegű (fűnyírás meg társai)

2016. jan. 20. 21:22
 22/30 anonim ***** válasza:

Azért had védjem meg már a kérdezőt!

Napi 7-9 óra a teljesen normális és ajánlott alvási idő.

Az, hogy hétvégén délig alszik valaki nem jelenti, hogy 15 órát alszik, lehet, hogy hajnali 3-kor feküdt le. És a pároddal akkor is lehet minőségi időt együtt tölteni.

Nekem volt egy párom, aki bagoly vlt, mint én. Simán felkerekedtünk hajnali egykor, elmentünk motorozni egy lelátóhoz... ja a többit képzeljétek hozzá ;) Másnap nem keltünk 7-kor...

2016. jan. 20. 21:31
 23/30 anonim ***** válasza:

Nem azért lesz fél nap, mert 9 órát alszol, hanem mert későn fekszel le.

Utolsó, persze nincs ezzel semmi baj, de akkor azt is fogadja már el, hogy mások nem ilyenek és nem fognak/tudnak folyton hozzá alkalmazkodni.

2016. jan. 20. 21:42
 24/30 A kérdező kommentje:

Jah, értem. Szóval inkább ne aludjak. Inkább egyek extasyt vagy ilyenek, hogy én is belépjek a "modern világba" ahol az meghatározott alvásidő 5 óra... Vagy max 6.

2016. jan. 20. 21:44
 25/30 anonim ***** válasza:

Ezt a kérdést akár a párom is feltehette volna. :DD Ő a kapcsolatunk kb. második hónapjában közölte, hogy mi hosszú távon is nagyon jól fogunk kijönni, általában egy időben ébredünk, hagyom aludni 11-ig, úgyhogy már csak jó lehet... :D

Valóban annyi a kulcs, hogy meg kell találni a hasonló igényű embereket, engem cseppet sem zavarna, amit leírtál. Nekem speciel a normális alvásigényem 10-11 óra... :D Sajnos olyan a munkám, hogy most már évek óta nem tehetem meg, de mivel 11 előtt képtelen vagyok elaludni (ha 8-9kor villanyt oltok, akkor sem), ezért aztán 5-6 óránál nem jut több alvás egy éjszakára. Ezt megszoktam, de viszont ez azzal jár, hogy hétvégén délig-egyig alszom, mert egyszerre akarja bepótolni a szervezetem a hiányt. :(

Ehhez képest a te 9 órád semmi, plusz amit leírtál, hogy pl. ha dolgod van, 6-7 körül kelsz, ha nincs, akkor éjféltől átalszod a délelőttöt, számomra ez egy teljesen normális napirend. Elképzelni sem bírom, hogy tényleg léteznek ilyen emberek, mint amit te írtál. O.o

2016. jan. 20. 22:52
 26/30 anonim ***** válasza:
Nekem az okoz álmatlanságot, hogy képtelen vagy helyesen leírni az "ugyanúgy" szót.
2016. jan. 22. 22:22
 27/30 anonim ***** válasza:

'Jah, értem. Szóval inkább ne aludjak. Inkább egyek extasyt vagy ilyenek, hogy én is belépjek a "modern világba" ahol az meghatározott alvásidő 5 óra... Vagy max 6.'

Ez honnan vetted te nagyokos?? Én azt mondtam, hogy feküdj el előbb, ha nem tűnt volna fel!

És akkor a másik félnek legyen inkább rossz? Ő ne tudja élni azért az életét mert melletted csöndben kell lenni? Ezt hogy gondoltad? Amúgy meg unalmas ez a fene nagy siránkozás a régi időkről. Megsúgom: mindigis különböztek az emberek alvási szokásai. Ez nem döntés kérdése. Ha valaki nem tud sokat aludni, akkor nem tud. Nem tehet róla.

2016. jan. 22. 22:30
 28/30 A kérdező kommentje:

Baromállat!

"ugyanúgy" a szövegemben nem az az "ugyanúgy" mit amit Te írsz...

"ugyanúgy elalszom mint máskor" - ez lenne amit te írsz pl.

"ugyan úgy is elalszom" - tényleg hibáztam de nem azért. Ezt kellett volna: "ugyan, elalszom úgy is..." Tényleg elszúrtam, de nem a Te hozzábüffentésed volt a hiba.

2016. jan. 22. 22:33
 29/30 anonim ***** válasza:
Én, ha lehetőségem van rá, 12-14-16 órát alszom. Sajnos csak hétvégén... nem zavarna ha ilyen párom lenne. Bár az enyém már reggel 7-8kor kukorékol. Nem vagyok bulizós és a hobbijaimhoz csend kell:)
2016. jan. 24. 00:58
 30/30 anonim ***** válasza:
Egyébként a zene és film/anime nézést is remekül megoldja amíg alszom. Fog egy fülhallgatót és bedugja a gépbe. Úgy azt hallgat és néz amit akar. Nekem viszont szerencsém van vele. Ő tud aludni hangos laptop, zene, tv mellett is. Úgyhogy nekem nem kell fülest hasznàlnom. 67% -os voltam.
2016. jan. 24. 01:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!