Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl korán elalszik a párom. Velem van a probléma?
Ha nem bírod tolerálni akkor nem sok jövőtök van. Az a baj, hogy vannak akik 10 óra után is nickel-bolhák mint Te, de van aki instant kidől. Én sajnos ez utóbbihoz állok közel. (magas az alvásigényem - 9óra - emiatt nem is keresek már kapcsolatot úgysincs értelme, mert nem fogják tolerálni a mai "átlagos" 4-5órás emberek... :(
Akik ezt a közhelyet belövik azok még nem dolgoztak 10 órát. Én 10 óra után elalszom állva. A szex se lenne hosszú, mert ha nagyon álmos vagyok nem sokáig tudom tartani magam...
foglalkozzatok akkor egymással 8 óra előtt, amikor még nincs beájulva.
#4 ne legyél már büszke arra, hogy a napod felét végigdolgozod!
Az én barátom is ilyen, van, hogy már a híradó alatt bealszik:)) De azért általában kihúzza 8-9ig az elalvást. Ő fizikai munkát végez, plusz utána még edzés, de nem bánom. Ez most ilyen időszak, nem kérném, hogy mondjon le miattam az edzésről, mert én is járok, és én sem mondanék le róla. Korábban együtt jártunk le, most sajnos egy fél évig ez nem megoldható.
Na mindegy, a lényeg, hogy korábban nekem is furcsa volt, de már hozzászoktam. Szex így is van mondjuk kétnaponta, de ha nagyon nehéz hete van, van, hogy csak hétvégén.
Hétvégén töltsetek együtt minőségi időt, amikor csak egymásra figyeltek. Én azt gondolom, hogy én is érezhetném magam magányosnak, de nem érzem, mert reggel negyed órát szánunk összebújásra, simogatásra. Ettől már alapból úgy indul a nap, hogy érzem, közel állunk egymáshoz, szeretjük egymást.
Napközben ebédszünetben beszélgetünk, ha van ideje ír, néha egy-egy szeretlek üzenet, vagy hasonló apróságok.
Sokszor gondol rám hazafele, hoz nekem a boltból valami kis csokit, vagy ha épp diéta van gyümit, így tudom, hogy eszébe jutottam.
Este pedig, én tévézek, telefonozok, ő alszik, de mindig odabújik hozzám, úgy alszik el, hogy simogatom, így a nap úgy zárul, ahogy indult.
Nálunk az érintés hihetetlen fontos szerepet játszik. Az oxitocin csodákra képes:)
Gondolom azért a napi dolgokat ti is megbeszélitek, a nagy beszélgetések meg maradjanak hétvégére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!