Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyire toleráljátok a másik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire toleráljátok a másik házi kedvencét egy párkapcsolatban?

Figyelt kérdés
Pl. ha a párotok szereti a cicákat, és akar is, vagy van neki, de neked nincs illetve nem is szeretitek, akkor valahogy mégis elviselitek vagy nálatok szakító ok?

2016. jan. 14. 16:43
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
54%

Nem viselnék el macskát lakáson belül, egyszerűen megfulladnék tőle.

Minden más állat jöhet, és cica is, ha kint tartott.

Én nyuszit szeretnék majd tartani, szóval annyi, hogy ne legyen olyan állata, ami veszélyt jelenthet az enyémre.

Én valahogy nem is tudok igazán kedvelni olyat, aki nem szereti az állatokat.

2016. jan. 14. 17:35
 12/23 anonim ***** válasza:
96%
Én biztos, hogy tolerálnám, állatok között nőttem fel. Az előző a szívemből szólt, nálam szinte kizáró ok, ha nem szereti az állatokat (nem csak az enyémet, úgy általában).
2016. jan. 14. 17:59
 13/23 SzMHZs ***** válasza:
66%

Van párom, nekünk közös élet során jöttek már sorban az állatok is, két kutya és két macska. Bentiek mind, nevelve vannak nyilván, a ház meg takarítva.

Ha netán oda jutnék, hogy új párkapcsolatom lenne, az biztos, hogy nálam kizáró ok, ha valakinek szemernyi gondja is van az állatokkal (akár a jelenlegiekkel, akár későbbiekkel). Nekem nem elég az, ha elviseli őket. Nem kell, hogy foglalkozzon az én állataimmal, ez párom felé sem elvárás most, de látszik, hogy nagyon szereti őket. Másképp nekem nem menne. A másik fél állatával sem lenne semmi gondom valószínűleg, amennyiben megfelelően van tartva, gondozva, nevelve. Amennyiben egy koszos, neveletlen, ápolatlan állatról lenne szó, akkor azért felvetném, hogy ez így nem jó, de ha nem venné a lapot, akkor az már problémát jelentene, mert ez értékrendbeli különbség.

2016. jan. 14. 19:10
 14/23 anonim ***** válasza:
85%

En mar az elso talalkozasra vittem a draga kutyam, h lassam, szeretik-e egymast. Teljes volt az osszhang!

Ha lenne kityaja es jol kijonne a ket vagy tobb kutya, orulnek, ha egesz nap szaladgslnanak meg birkoznanak a lakasban. ( belvarosi lakas).

A kutyak olyan jo hatassal vannak az emberre. Mindig olyan vidamak. Vegtelen szeretet sugarzik beloluk. Nem sajnalom a butoraimat, ha egy kis kutyaporonty tonkreteszi azokat. A ruhat, cipot meg szekrenyben tarokom azota is megelozve a konfliktust.

Nagyon boldogok vagyunk az elettarsammal es kutyammal. A kutyam nelkul olyan ures lenne a lakas es az elet.

N

2016. jan. 15. 02:55
 15/23 anonim ***** válasza:
31%
Miért 0%-ban hasznos a válaszom, amiben az van, hogy én mit gondolok, egy olyan kérdésnél, ahol az a kérdés, hogy ki mit gondol? :D Az emberek mikor jönnek rá, hogy ez nem like/dislike? :D
2016. jan. 15. 10:59
 16/23 anonim ***** válasza:
96%

Az hogy valaki imádja az állataikat/hobbiként tekint rájuk/családtagként kezeli őket, az lelkinyomorék?

Te ezzel a hozzászólásoddal közelebb kerültél ehhez a fogalomhoz.

2016. jan. 15. 13:56
 17/23 anonim ***** válasza:
96%

Haha, jó vicc, a kis semmirekellő állatom szerintem többet járt iskolába és több vizsgája van mint neked valaha lesz. xD Az életemet is megmentette már szerintem, de ha érdekel tudok mutatni egykét példát, amitől tényleg leesik az állad, és rájöhetsz te 100 év alatt sem fogsz annyit tenni az emberekért. Példának kedvévért az a labrador aki teljesen egyedül levezette a vak gazdáját a lépcsőn kb 70 emelet magasságból miután a repülő a tornyokba repült! Annyira bátor volt, hogy a még látó munkatársaik is hozzájuk csatlakoztak, mert egyedül nem tudtak volna lemenni! Vagy ott van az a kutya, aki egy autóbaleset után betakarta az eszméletlen gazdáját majd elment segítséget hívni... És mindezt mi utén? 1-2 két év képzés. Emberekbe ilyet évtizedek alatt nem lehet beleverni. És a lista végtelen. Valóban semmirekellők. :D

Arról pedig világosíts fel, hogy mióta eszik a modern ember ragadozó húst?? Remélem tudod, hogy annak teljesen más az íze és nem biztos, hogy a legjobb.

2016. jan. 15. 15:14
 18/23 anonim ***** válasza:
95%

Én nem hogy tolerálom, de már nagyon meg is szerettem.

A férjem naaagyon szeretett volna egy kutyát. Évekkel ezelőtt. Hát vettem neki egyet.

Azóta családtag lett és már vagy 30 kilós a kis fekete labrija.

2016. jan. 15. 20:38
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
a cicákon és kutyikon remekül lehet gyakorolni az együttélést. iszonyúan pozitív állatok és baromi jó a közelükben lenni. Én sem szerettem őket fiatalon, de most már biztos lesz 1-1 kutyim és cicám minimum amíg meghalok
2016. jan. 15. 20:56
 20/23 anonim ***** válasza:
0%

Kivágnám velük együtt!

Illetve elhúznék a sunyiba, mert én lakom nála! :-)

2016. jan. 15. 21:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!