Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nektek is rendetlen a férjetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek is rendetlen a férjetek?

Figyelt kérdés

Sajnos elkövettem azt a hibát, hogy csak lagzi után költöztünk össze, így nem is tudtam, hogy ennyi zavaró dolga lesz:

- a zokniját este a tv előtt leveszi és a kanapén hagyja

- soha még a kávés bögréjét sem mosogatja el

- van egy kályhánk a nappaliban, amibe, ha fát tesz, soha nem söpör fel utána (mikor arra járok, akkor látom, hogy tiszta kosz a padló és én söpröm fel)

- a teraszra gyűjt mindenféle lim-lomot, ami később jó lehet még, így aki hozzánk jön, egy cigányputrin lépdel át, mielőtt a házba lép

- reggelente a tökeit vakargatva engem kérdez, hol van alsógatyája

- a cipőjét sosem a helyére teszi, ha hazajön, hanem az előszoba másik oldalára (ha szóba hozom, akkor egy ideig ígéri, hogy átteszi majd, aztán ha összeveszünk, akkor a fejemhez vágja, hogy neki ott tetszik)

- a zsebkendőt a wcpapír zacskót ott tépi fel, ahol épp éri, kirángat egy darabot és úgy hagyja ott, mintha a kutya tépte volna szét

- munkásruhában flangál itthon is, mikor már rég nem kell dolgoznia, elnyúlik a kanapén, a számítógépe előtt úgy ül, mindent abban csinál. ha megkérem, öltözzön át, azt válaszolja, okés, de szarik rá utána is

- a fogkrémet csak én tudom a végétől az elejéig nyomni, ő csak úgy kinyomja az elejéből és kész

- semmi házimunkában nem segít, ha esetleg kérem, akkor is csak ígéri, de sosem lesz belőle semmi

Igazából mindenre mondható, hogy ha szóba hozom, akkor annyit mond rá, hogy okés, de utána sincs változás. Ha veszekszem, kiakadok, akkor nekem ugrik, hogy már megint csak hisztizek.

Abban segítsetek, hogy lehet-e ezen javítani... Hogyan szedhetném rá, hogy igényesebb legyen. Nem akarok veszekedni, se hisztizni, se kiszeretni belőle. Egyszerűen csak jól esne, ha látnám, hogy őt is érdeklik ezek a dolgok és nem az én kedvemért, hanem saját magáért megteszi.

Úgy érzem, ha ezek nem változnak, idővel kenyértörésre kerül a sor, mert nem leszek képes így élni életem végéig. Viszont nagyon szeretem a párom.

Milyen trükkök vannak arra, hogy valahogy őt kezdje el a rend érdekelni?

2016. jan. 8. 17:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Istenem, ezért mondom mindig, hogy szánalmas az ilyen járogatós, együttélés nélküli kapcsolatokban házasodni, mert meglepő módon mind így végzi.

Így tudsz rajta változtatni: ezentúl a dolgokat, amiket nem a helyére tesz, a kukába dobod. Előre szólj neki, hogy így lesz. Mondd meg, hogy ezt a rendetlenséget nem tűröd, így ki fogod dobni, amit nem tud elpakolni. Nem érdekel, hogy a cipője, zoknija vagy alsónadrágja-e. És a munkásruhával is ugyanígy fogsz eljárni, ha nem váltja le ha hazaért, mikor este leveti, kidobod. Komolyan mondd meg neki ezt. Az első pár kidobott tárgy után hidd el, hogy mindent a helyére fog rakni!

A házimunkának csak a rád eső részét csináld meg. Az ő ruháit ne mosd ki, hanem dobd oda az ágyba ahol ő fekszik mindig, a koszos tányérjait hagyd koszosan, csak a sajátodat mosd el, amit használtál, vagy éppen azt, amiből enni akarsz. Ne főzz neki, csak magadnak 1-1 adagot. Erre is persze előre figyelmeztesd. Tudom, hogy ez így gusztustalan, de csak pár napig vagy hétig kell kibírnod, és csak az ilyen radikális megoldások bírják majd változásra!!

2016. jan. 9. 11:44
 12/12 anonim ***** válasza:
64%

nem, mert együttélés alatt kiderült, és le lett róla szoktatva.

egy ilyen disznóhoz nem mentem volna hozzá

de megszívtad

2016. jan. 9. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!