Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/Férfiak! Szerintetek ciki ha egy nő nem tud főzni?
Figyelt kérdés
Tudom hogy nem ebben mérjük az ember értékét de én nőként nagyon cikinek tartom ha egy korombeli (20-22 éves nő) nem tud egy krupmlit normálisan megpucolni. És ne tudjátok meg hány ilyennel találkoztam már... Én vagyok túl maradi vagy ez tényleg ciki? Szerintem azért elvárható egy felnőtt embertől (nem csak nőktől, férfiaktól is), hogy képes legyen főzni magára (bonyolultabbat mondjuk mint egy pár virsli). Nektek mi a véleményetek?2016. jan. 6. 20:34
31/35 A kérdező kommentje:
Én is informatiksu nő vagyok mi ebben a furcsa? Ettől még nem érdekel a magát fényező válaszoló :D Jól megvagyok a saját főztömön
2016. jan. 6. 23:24
32/35 anonim válasza:
Nem ciki, csak furcsa. Nem értem, miért pontozták le azokat akik mondták hogy nem nagy cucc megtanulni. Szerintem sem az. Én sem "tudok" főzni, csak előveszek egy receptet, és követem az utasításokat. Néha még teszek bele egy-két dolgot kísérletképp, aztán vagy illik hozzá, vagy nem. Hűű, de nagy dolog. :D Pláne, hogy már videók is vannak, ott látni is lehet, hogyan csinálják.
33/35 anonim válasza:
Úgy gondolom, hogy igen, de ez könnyen orvosolható.
Vannak olyan lányok akik olyan anya mellett nőnek fel aki mindent megcsinál helyettük, soha nem főztek vagy takarítottak még az életükben....akkor jönnek rá, hogy valami hibádzik, amikor kikerülnek a szülői fészekből és szembesülnek eme hiányossággal. Ha valaki akar az nagyon gyorsan elsajátíthatja a főzés alapjait, van olyan ismerősöm aki ilyen tanfolyamot végzett.....
37F
34/35 anonim válasza:
Nőként írok. Én még nem tudok főzni, mert eddig nem voltam rákényszerülve - szüleimmel lakom. Ahogy kiköltözöm (hamarosan) párommal, el fogok kezdeni tanulni. Nekem nem az a ciki, ha vki nem tud főzni, hanem ha semmi hajlandóság nincsen benne, és a másiktól várja el 100%-ig, legyen férfi vagy nő az illető.
35/35 anonim válasza:
Egy felnőtt embertől (mindegy, hogy nő-e, vagy férfi) mindenképpen ciki szerintem, ha nem tud leírt utasításokat (azaz egy receptet) értelmezni és végrehajtani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!