Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Fiúk/Férfiak! Szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/Férfiak! Szerintetek ciki ha egy nő nem tud főzni?

Figyelt kérdés
Tudom hogy nem ebben mérjük az ember értékét de én nőként nagyon cikinek tartom ha egy korombeli (20-22 éves nő) nem tud egy krupmlit normálisan megpucolni. És ne tudjátok meg hány ilyennel találkoztam már... Én vagyok túl maradi vagy ez tényleg ciki? Szerintem azért elvárható egy felnőtt embertől (nem csak nőktől, férfiaktól is), hogy képes legyen főzni magára (bonyolultabbat mondjuk mint egy pár virsli). Nektek mi a véleményetek?
2016. jan. 6. 20:34
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
# 20 Egod már itt veri az ajtót :D
2016. jan. 6. 21:31
 22/35 anonim ***** válasza:
Csak annyira, amennyire egy férfinél.
2016. jan. 6. 21:32
 23/35 anonim ***** válasza:
40%

Bizony. Ráadásul IT-szakember vagyok, mérnök informatikus végzettséggel, nem csak egy szakács proletár. Mégis jobban tudok főzni férfi létemre bárkinél akit ismerek. Legyen az akár nő akár férfi.

Na ezt add össze :)

2016. jan. 6. 21:36
 24/35 anonim ***** válasza:
62%

Nem. Majd megtanul. Nem egy bonyolult dolog. Mindenre rávan írva minden és pl vannak szakácskönyvek meg a neten receptek.

Eddig lehet nem volt még ráutalva a dologra.

2016. jan. 6. 21:55
 25/35 anonim ***** válasza:
41%
Sokan pl rendelnek kaját,még néha olcsobban is jössz ki. Ennyi.
2016. jan. 6. 21:59
 26/35 anonim ***** válasza:
45%
#23: Én is mérnök informatikus vagyok, csak nő, és sokkal finomabban főzök mint a legtöbben (nem akarok annyira fényezni magam, mint te). :)
2016. jan. 6. 22:29
 27/35 anonim ***** válasza:
4%

#26 Egy nő mérnök informatikus? Remek. Ez nálunk 4%-ot tesz ki, de feltételezem mindenhol.

Most erre nyilván azt várod, hogy rád írjak, (nem mintha nem lenne elég kan horda aki rád nyomulna), de mégis tök jó lenne ha rád írnék és ismerkedhetnénk nem igaz?

Az a helyzet, ha ismerkedni akarsz neked kell rám írnod mert: Én minden nőt ismerek a szakomon, mivel 20:1 az arány így nem nehéz. Ha rám írsz, közöld velem csak a keresztneved és hogy hol tanulsz/tanultál és el tudom dönteni, hogy ismerlek vagy nem. :)

Sok sikert!

2016. jan. 6. 22:54
 28/35 anonim ***** válasza:
11%
#27: Relax, bro, it's a trap! :D
2016. jan. 6. 23:02
 29/35 anonim ***** válasza:
7%
#28 Én állítottam neki valódi csapdát ;)
2016. jan. 6. 23:12
 30/35 anonim ***** válasza:
37%
Gec i buták vagytok mind xd
2016. jan. 6. 23:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!