Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/Férfiak! Szerintetek ciki ha egy nő nem tud főzni?
Bizony. Ráadásul IT-szakember vagyok, mérnök informatikus végzettséggel, nem csak egy szakács proletár. Mégis jobban tudok főzni férfi létemre bárkinél akit ismerek. Legyen az akár nő akár férfi.
Na ezt add össze :)
Nem. Majd megtanul. Nem egy bonyolult dolog. Mindenre rávan írva minden és pl vannak szakácskönyvek meg a neten receptek.
Eddig lehet nem volt még ráutalva a dologra.
#26 Egy nő mérnök informatikus? Remek. Ez nálunk 4%-ot tesz ki, de feltételezem mindenhol.
Most erre nyilván azt várod, hogy rád írjak, (nem mintha nem lenne elég kan horda aki rád nyomulna), de mégis tök jó lenne ha rád írnék és ismerkedhetnénk nem igaz?
Az a helyzet, ha ismerkedni akarsz neked kell rám írnod mert: Én minden nőt ismerek a szakomon, mivel 20:1 az arány így nem nehéz. Ha rám írsz, közöld velem csak a keresztneved és hogy hol tanulsz/tanultál és el tudom dönteni, hogy ismerlek vagy nem. :)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!