Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők / lányok! Összejönnétek komoly kapcsolatra olyan férfival, aki egyáltalán nem főz?
Figyelt kérdés
De nemhogy ételt, de még egy kávét se lenne hajlandó készíteni a nőnek, mondván a konyhai tevékenységek a nő dolga.2016. jan. 2. 19:27
11/28 anonim válasza:
Ha nem tudja megcsinálni akkor igen, ha nem is akarja akkor nem.
13/28 anonim válasza:
Csak a főkérdést nézve, azt mondtam volna, hogy igen, ha akkor ő most és takarít, így viszont röhögőgörcsök közepette: Nem. :D 24/N Legyen már egy férfi életképes...
15/28 anonim válasza:
Hát, hogyha csak simán nem szeret főzni akkor igen. De ha azért nem főz, mert alja munkának tartja, amit a nőnek kell elvégeznie akkor természetesen nem.
16/28 anonim válasza:
Kizárt.
Az egy dolog, ha valaki nem tud főzni, és általában a párjára marad ez a feladat, de ilyen fokú csökönyös szexizmussal nem tudnék mit kezdeni még rövid távon sem...
17/28 anonim válasza:
Érdekes, főzök, mosok, takarítok férfiként...:D Nem nagy kunszt ez kérdező.
18/28 anonim válasza:
Amint ez kiderülne, rövid úton otthagynám.
19/L
19/28 anonim válasza:
Majd csak ha ő dolgozik és tart el nem kéne neki egyáltalán ilyeneket csinálni.
De mivel dolgozom és soha nem fügnék senkitől ezért ha nem csinál őis ilyeneket akkor felöllem éhenhalhatna!
20/28 anonim válasza:
Szerintem akkor is képesnek kell lennie egy kávé lefőzésére, vagy egy ebéd összedobására. Ha mondjuk gyerekkel vagyok otthon, akkor sem érek mindig mindenre rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!