Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Gáz, ha egy negyvenes srác...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha egy negyvenes srác még mindig a szüleivel és az öccsével él, miután szakított a barátnőjével, akinél eddig lakott?

Figyelt kérdés
2015. dec. 31. 13:17
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
46%
Gáz. De inkább az hogy 40 év felett nem sikerült összespórolnia annyit hogy saját lakása vagy háza legyen. Vagy valamit letenni az asztalra.
2015. dec. 31. 13:19
 2/15 anonim ***** válasza:
94%
Az a gáz, ha valaki az 50 felé bandukolva, még mindig srácnak nevezi magát.
2015. dec. 31. 13:26
 3/15 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem még az is gáz, hogy egy negyvenes ember, nem férfiként titulálja magát, hanem srácként.
2015. dec. 31. 13:27
 4/15 anonim ***** válasza:
75%

Nem gáz, csak az egy nagy hátrány a szerelemi kapcsolatban, ha valaki nem tanulta meg ellátni és fenntartani saját magát.

Mint a mellékelt eset mutatja, rá is ment a "párkapcsolata".

Visszapostázta a pótmamának és cselédnek nézett személy az eredeti mamához őtet.

Ez mindaddig így fog menni, amíg meg nem áll a saját lábán.

Akár segítséggel (személyzet foglalkoztatásával), de meg kell tanulni ellátnia saját magát és a saját háztartását.

Amíg ez nem megy neki, addig csak gyerekként viselkedik, tehát nem képes szerelmi partner lenni érzelmileg és fizikailag.

2015. dec. 31. 13:40
 5/15 anonim ***** válasza:
64%

Sok ilyen van és egyre több ilyen lesz. Nem mondanám gáznak, vagy normálistól eltérőnek. Mondjuk az már más kérdés, hogy mennyire kívánatos ez az élethelyzet..

Mondjuk én még csak 27 vagyok, de ha találtam volna közelebb állást, akkor én sem költöztem volna ki a mamahotelből. Csak hát a szükség nagyúr..

2015. dec. 31. 15:09
 6/15 anonim ***** válasza:
Egyébként külön lakrész van a 2 felnőtt férfinak, vagy csak saját szoba?
2015. dec. 31. 16:03
 7/15 A kérdező kommentje:
Saját szoba.
2015. dec. 31. 16:24
 8/15 anonim ***** válasza:
Nem gáz, de sajnállak, nem lehet jó neked így.
2015. dec. 31. 17:37
 9/15 anonim ***** válasza:

Igen, anyád helyében már rég(!) kiraktalak volna - melód van, gyűjtögess, segítek, de egy éven belül sicc - titeket, vagy főzzetek magatokra, csináljatok magatok után rendet.

Nem 10 éves vagy, és nem csodálom, hogy kirakott a csaj.

Nyilván elvártad, hogy kiszolgáljon, és te semmit nem tettél érte.

2016. jan. 1. 08:52
 10/15 anonim ***** válasza:

elkerülte a figyelmeteket, hogy a kérdező szakított?

kérdező, mit értesz "még mindig" alatt?

egy pár hónapot elképzelhetőnek tartok, amíg összeszedi magát. munkamegosztás és anyagi hozzájárulás mellett (rezsi, kaja).

ellenkező esetben tényleg gyanús, hogy háztartási alkalmazottat keres, nem kedvest.

2016. jan. 1. 09:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!