Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi beteg, ha egy srác...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi beteg, ha egy srác arra vágyik, a barátnőjével, hogy. Lent?

Figyelt kérdés
Arra, hogy meghitt helyzetbe kerüljenek, és nyugodtan sírhasson a srác a barátnője előtt, és úgy eltöltsenek egy kis időt, kiadva ezzel a sok fájdalmat.
2015. jún. 16. 18:11
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
*mennyire
2015. jún. 16. 18:18
 2/13 anonim ***** válasza:
31%
Nem szorulsz pszichiátriai kezelésre ha ezt akartad megtudni.
2015. jún. 16. 18:19
 3/13 anonim ***** válasza:
17%
sajnáltatod magad az interneten, amiért a barátnőd előtt sajnáltatni akarod magad
2015. jún. 16. 18:20
 4/13 anonim ***** válasza:
17%
Mennyi beteg van itt..
2015. jún. 16. 18:22
 5/13 Lorant Endre ***** válasza:
95%
Ez fura, nekem is volt olyan élethelyzet, amikor legszívesebben sírtam volna, férfi létemre és tök jól esett volna a barátnőm vállán kisírni magam, csak, hogy megvigasztaljon. Ez tök normális dolog, azonban szerintem egy Nő előtt nem szabad ennyire elgyengülni, hacsak a lány esetleg nem pont egy ugyanolyan érzékeny lélek, mint Te. Ellenkező esetben nem biztos, hogy olyan jó néven venné a dolgot. Amúgy én akkor sírtam a barátnőm vállán, mikor szakítottunk és nagyon fájt a dolog... de akkor Ő is sírt.
2015. jún. 16. 18:23
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez nem rendszeres, megérteném, nem tartanám gyengeségnek. Mindenkinek vannak nehezebb pillanatai. Ha rendszeres, akkor sem ítélkeznék, hanem próbálnék segíteni rajta, támogatnám.
2015. jún. 16. 18:28
 7/13 anonim ***** válasza:
74%
A szíve legmélyén mindenki erre vágyik, csak sokan olyan gyengék, hogy képtelenek kiadni az érzéseiket... Mert ugyen nem az a gyenge, aki képes kiadni az érzéseit, hanem aki nem képes rá.
2015. jún. 16. 18:40
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig szerettem volna sírni, nem feltétlen másnak, hanem egymagam, például lefekvéskor. Van bajom bőven. De egyszerűen nem tudok. Volt egy barátnőm, akit nagyon szerettem. Mikor szakítottam vele(hosszú, hogy miért én mondtam ki), az lebegett a szemem előtt, hogy sírva-fakadok és a vállára borulok. Ő sírt. Én annyira voltam csak képes, hogy miután két kilométert elsétáltam a házuktól, akkor vizenyős lett a szemem. Ennek ellenére egy jó nagy darab maradt ott az érzéseimből. Nem sírtam már hat éve, pedig NAGYON azt érzem, hogy kéne. Na, de fene tudja.

23f

2015. jún. 16. 18:54
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem beteg, én se tudom idejét mikor sírtam utoljára, de néha azt érzem, jól esne ha megtehetném.
2015. jún. 16. 18:56
 10/13 A kérdező kommentje:
nagyon boldog lennék ha lenne ilyenre alkalmam
2015. jún. 16. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!