Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet kezdeni a férfi hisztivel? Most komolyan azon duzzog, hogy nem volt szex?
Visszatérő probléma: egy ideig szép és jó minden, jön, imád, ölel, csókol, majd egyszer csak nem. Nem ölel meg, nem csókol, semmi. Nem tudok másra gondolni, csak arra, hogy az a baja, hogy nem volt szex.
De nem úgy nem volt, hogy közeledett és elutasítottam, hanem valamiért nem lehetett. És beduzzog, ha kérdezem, mi a baj, semmi. Felnőtt férfiről beszélünk, 34 éves.
Az en ferjem fiatla ferj koraban kidobta a labost a kukaba mert nem volt szex (mindenhol aludt valaki vendegek voltak nalunk)
Olyan hangossan kirohogtem hogy leszokott rola
Tegnap este megkérdeztem, mi a baj? Semmi. Később megkérdeztem: történt valami? Semmi. Utána elmondtam neki (teljesen normálisan higgadtan), hogy ez így nem lesz jó. Felnőtt ember módjára, normálisan meg lehetne ezeket beszélni, és engem már tök fáraszt ez az egész. Ennyi. És hagytam. Azt gondoltam, ért valamit, de meglepett ma reggel, hogy még a szokásos szájrapuszit sem kaptam meg, ami nem nagyon szokott kimaradni, sem reggel, sem este. Ezért tettem fel a kérdésemet. Az előbb viszont kaptam egy szájrapuszit, ment el itthonról.
De annyira fáraszt tényleg ez az egész, amikor tök jól ellehetnénk, ma szilveszter, sokan jönnek hozzánk, csinálhatnánk egy jó bulit, és ilyenekkel kell foglalkozni, hogy neki már megint mi a baja...
csicska!
azt hiszi, majd futni fogsz utána ha durcizik. Én gyerekkoromba egyszer hangosan sírtam, mert nem kaptam mesét, de már akkor is felfogtam hogy mit csinálok. Valaki ezt 30+ csinálja,.... :D
Lehet, hogy elege lett a sok visszautasításból, hogy éppen akkor miért nem lehet szex.
Nyilván nem a legjobb, legfelnőttesebb kifejezési módja a dolgoknak, de nem akar szó nélkül elhagyni.
Majd amikor már nem hisztizik, akkor tudhatod, hogy baj van, mert valahol máshol megkapta azt, amit te nem tudtál vagy nem akartál neki megadni.
Úgyhogy ne azon akadj ki, hogy hisztizik, hanem gondold át a dolgokat.
Mondom ezt férfiként és úgy, hogy én is voltam ilyen szituációban. Azért "hisztiztem" mert ennél egyértelműbben már nem tudtam jelét adni a problémának. Aztán közöltem, hogy köszönöm, ennyi volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!