Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A reggelikérdést hogy oldjátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A reggelikérdést hogy oldjátok meg, ha csak egyikőtöknek van rá igénye?

Figyelt kérdés
Viccet félretéve szeretnék rá válaszokat kapni... Mivel ha párom itthon van, későn kell, majd 10-kor jelzi, hogy kéri a reggelijét. Ami persze nincs itthon, mert előző nap még nem gondolta úgy, hogy reggelizni akar majd. Ekkor kissé ingerültebben kéri, hogy akkor gyorsan legyen valami ebéd az asztalon. Ezt megcsinálom és már 11-kor az asztalra kerül, amikor nekem még nem igazán jött meg az étvágyam az ebédhez. Persze összeveszünk rajta, mert mi az, hogy én nem rakok kaját az asztalra ha kéri, és nehogy már ő gondoskodjon a reggelijéről. Tegnap úgy akartam főzni, hogy legyen kaja mire hazaér. Felhívtam, hogy mikor jön meg kb. munkából. Ma megkaptam, hogy senki mást ne hívtak fel ilyen miatt. Persze, mert a többieknek van család és alapból kész a kaja délbe, a gyerek miatt is! Én magamra nem főzök, így szeretem tudni, mikorra várhatom haza. Ez is az én hibám.
2015. dec. 30. 12:06
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
0%
Szegény Ákos!! Már értem!! Elvonatkoztatva a kérdéstől, itt röpke néhány óra alatt összegyűlt egy kemény mag, akik azt hiszik, hogy normális ha a pasi vezeti a háztartást, ágyba viszi a reggelit, sőt még menstruálhatna is! Szerintem menstruál is! Csaj meg stihlezik az erdőben! "Ákos veled vagyok tarts ki!!!! " Mert a pasi volt a hüly.e hogy nem szólt hogy enni akar. Mért azért szólt hogy levegőt akar venni? Lényegtelen!... Ákos! A Nők miatt van minden!!!!!!!!!!!!!!!!!
2015. dec. 30. 23:51
 22/28 anonim ***** válasza:
Enni akarsz? Eszel! Nem kell hozzá személyzet...
2015. dec. 30. 23:57
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne lenne normális, hogy ágyba hozza nekem a reggelit? Ezt én is megteszem neki. Nem kell senkinek sem vezetnie a háztartást, elég ha felosztjátok magatok között, ki mit szeret csinálni. Ha a párom, jobban szeret főzni, akkor miért erőltetném ár mondjuk a mosást? Annyira furán gondolkodnak egyesek... El se hiszik, hogy egy férfi puszta szeretetből képes a feleségnek bevinni reggel a kávét és a szendvicset. Szegényes szerelmi életetek lehet. :)
2015. dec. 30. 23:57
 24/28 anonim ***** válasza:
0%
Miért kell felosztani a szerepeket? Amikor megszületik az ember, általában már bizonyos hogy férfi vagy nő lesz belőle. Vagy úgy érted, hogy a női feladatokat fel kell osztani egymásközt? Az is tetszik hogy ha szeret főzni akkor miért erőltetnéd a mosást? Mert ha nem tud főzni akkor mosson? Te mikor fogod megcsinálni a tetőt, vagy a betonozást? Azt is fel kellene osztani nem?! Azt már nem! Mi?
2015. dec. 31. 10:34
 25/28 anonim ***** válasza:
0%
Puszta szeretetből legyen vele figyelmes, türelmes megértő, vigye el kirándulni, kikapcsolódni izgalmas helyekre, de az hogy minden reggel ágyba reggeli, és ágyba kávé, az nem figyelmesség! Az már napi rutin! Igen van az a pénz amiért csinálnám! Bevinném a kávét reggelit, beraknám a mosást, majd úgy elhúznék otthonról hogy csak csuda! Beülnék a hajómba, vagy repülőmbe, illaberek nád a kerek! Este vacsorával várnám a kedvesem, mert ugye ő a munkából jönne! És letenné nekem a 10 millát minden hónapban "konyhapénz" gyanánt!! :D Jujj.de.fa.szavóna!!!! Na de ez nem az élet!!
2015. dec. 31. 10:42
 26/28 anonim ***** válasza:

Persze, régebben működött az, hogy a nő vezette a háztartást, a férfi meg dolgozott, de manapság már egy keresetből nem tud megélni egy pár és még családot is alapítani. Legalábbis ritka. Így tehát a nő is dolgozik, de a házimunkát attól el kell végezni, miért ne lehetne felesben?

Most az jutott eszembe, hogy egyszer társkeresőn belefutottam egy olyan férfiba, aki olyan nőt keres, aki saját egzisztenciával rendelkezik, de emellett házias, főz, mos, takarít. Biztos vannak ilyen nők, de nekem nincs energiám arra, hogy dolgozzak napi 8 órát, aztán meg még minden ilyesmit megcsináljak egyedül. Nem, nem házimunkaellenes vagyok, csak ember, és nem robot.

2015. dec. 31. 10:58
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
63%, egy sima társasházi lakásban hol kell betonozni, tetőt rakni? :) Ne vicceljünk már... És ez nem a pénzről szól. Mindketten dolgozunk, informatikusok vagyunk. Van olyan időszak, amikor Napi 10-12 órát vagyok az irodában. Mire hazaérek igen, főtt étellel vár, ki van mosva és takarítva. Mert ő hazaér korán, mégis mit csináljon otthon? :) Betonozzon és tetőt rakjon? Nem, mivel egy fedél alatt élünk, megcsinálja a házimunkát, mivel egyértelműen nem fogok nekiállni holtfáradtan ezeknek ha késő este hazaérek. Ha neki van ilyen időszaka, akkor én teszem meg. Ez magától értetődő. És igen, minden egyes hétköznap reggel, ágyba hozza nekem a reggelit, mert ő így fejezi ki, hogy mennyire szeret és tudja, hogy nagyon nehezen kelek fel, a kedvemben akar járni. Ahogy én is a kedvében járok, amikor hétvégén sütök neki, mert imádja az édességet. Ez oda-vissza megy, ilyen a szerelmen alapuló kapcsolat. Ha valaki tiszteli és szereti a másikat, nem várja el, hogy a másik kiszolgálja. Tudom, fura, de nem minden férfi böfögve sörözik a tv előtt, amíg várja, hogy az asszony hazaérve a munkából vacsorát főzzön neki.
2015. dec. 31. 11:43
 28/28 anonim ***** válasza:
Életképtelen és még hisztizik is. Az ilyen ott dögöljön éhen, ahol van.
2016. jan. 1. 16:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!