Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A reggelikérdést hogy oldjátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A reggelikérdést hogy oldjátok meg, ha csak egyikőtöknek van rá igénye?

Figyelt kérdés
Viccet félretéve szeretnék rá válaszokat kapni... Mivel ha párom itthon van, későn kell, majd 10-kor jelzi, hogy kéri a reggelijét. Ami persze nincs itthon, mert előző nap még nem gondolta úgy, hogy reggelizni akar majd. Ekkor kissé ingerültebben kéri, hogy akkor gyorsan legyen valami ebéd az asztalon. Ezt megcsinálom és már 11-kor az asztalra kerül, amikor nekem még nem igazán jött meg az étvágyam az ebédhez. Persze összeveszünk rajta, mert mi az, hogy én nem rakok kaját az asztalra ha kéri, és nehogy már ő gondoskodjon a reggelijéről. Tegnap úgy akartam főzni, hogy legyen kaja mire hazaér. Felhívtam, hogy mikor jön meg kb. munkából. Ma megkaptam, hogy senki mást ne hívtak fel ilyen miatt. Persze, mert a többieknek van család és alapból kész a kaja délbe, a gyerek miatt is! Én magamra nem főzök, így szeretem tudni, mikorra várhatom haza. Ez is az én hibám.
2015. dec. 30. 12:06
1 2 3
 11/28 rrrrrreennnnn ***** válasza:
2%

Persze,persze...Reggeliért nyugodtan elmehet...

Csak hàt itt az a gond,hogy a kérdező mindenféle kifogàsokat keres,hogy nincs hűtő meg blabla...Meg ugye hàt tegnap boltban voltak,és venni kellett volna kajàt szerintem...

Megértem én a baràttal valò főzőcskét is,de az a pasi,aki nem szeret vagy nem tud főzni? Az menjen a bùsba....

De valaki ne ebédidőben àlljon neki főzni...

Ès ha egy nőt erre fel kell szòlìtani,ahogy a kérdésben írja,arra no comment...

Személyes véleményem...

Sokat vàltozott a Vilàg...

2015. dec. 30. 15:55
 12/28 anonim ***** válasza:
81%
Miért keresne kifogásokat a kérdező? Nem keres, csinálna ő reggelit is, meg ebédet is, de a barátja azt se képes kinyögni, hogy mit szeretne. Nem a gyereke, hanem egy felnőtt!
2015. dec. 30. 16:00
 13/28 anonim ***** válasza:
81%
Nem értem. Felnőtt ember, miért kéne kiszolgálni? Hülye lennék egy ilyen parasztnak főzni, dögöljön éhen az ilyen.
2015. dec. 30. 16:58
 14/28 anonim ***** válasza:
80%
Miért is élsz együtt valakivel, aki ennyire kihasznál és nem becsül meg? Ha nem tud normálisan viselkedni, gondoskodjon csak ő a kajájáról, szerintem.
2015. dec. 30. 19:20
 15/28 anonim ***** válasza:
80%
Úgy oldjuk meg, hogy mindenki azt és akkor eszik amikor ő akar. Én ugyan nem szolgálnék ki senkit. Nem az anyja vagyok. Te miért tűrsz egy ilyen bunkót?
2015. dec. 30. 20:06
 16/28 anonim ***** válasza:
0%
Ámulok és bámulok!!! (Felcserélt szerepek egy felcserélt világban! emészd meg ha tudod én a gyomrom már kihá..tam!! /Deniz kislány/ ) Egy férfinek szexre, és kajára van szüksége!! Ezekhez a dolgokhoz nem árt ha van nő!!! És ha van?! Szerintem egy nő akkor is jobban tudja mi van a konyhában, az éléskamrában! Mért gáz ha a pasi kérdőre vonja a csajt, hogy hol a lófas..ban van a kaja? egy pasi oldjon meg mindent? főzzön mosson takarítson, és kezdje szeretni saját fajtáját?? Én pl megoldom magamnak a kaja kérdést, főleg ha ez a nőnek büdös! De akkor a csaj szex után szedje össze a cuccát és húzzon vissza oda ahonnan jött!! Tehát. Dolgozzak, csináljak meg mindent a ház körül, teremtsem meg a légkört... Viszont a nőtől túl sok ha azt kérdem mi a reggeli?! Remélem csak viccből jöttek ilyen kommentek!
2015. dec. 30. 21:12
 17/28 anonim ***** válasza:
Ha előtte vásároltatok és azt mondta, nem kér semmit, akkor nyugodtan mondhatod ezt neki. Egyébként hűtő nélkül annyit tehetsz, hogy vesztek pl. konzerv májkrémet, pástétomokat, ezek nem romlanak meg, és ha kell, akkor felontja, ha nem, akkor hónapokig is állhatnak hűtés nélkül.
2015. dec. 30. 21:25
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Én is ámulok-bámulok. Nem tud magának összehozni egy kaját? És ilyen hangnemben kérdez rá? És ti még együtt vagytok? :) Nem kell felcserélődnie a szerepeknek ahhoz, hogy normális kapcsolatot tartsatok fent. Én nő létemre, szégyen vagy nem szégyen rühellek főzni és midnen kajával kapcsolatos dolgot. Nálunk a férjem csinálja a reggelt, ágyba is hozza nekem, ő főz, ő vásárol be, ő kezeli a konyha részt. Én máshol veszem ki a részem. Én is dolgozok, ő is dolgozik, egyértelmű, hogy felosztjuk a házimunkát úgy, ahogy mindkettőnknek jó. De azért az nem semmi, hogy egy felnőtt férfit úgy kell etetni, mint egy 2 éves gyereket...
2015. dec. 30. 21:25
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

21:12 és az feltűnt, hogy ez a férfi még azon is felkapja a vizet, ha megkérdezik tőle mikor jön meg, hogy kész legyen a kaja! Szerinted ez normális?

Aki meg nem tud magának ételt csinálni az mit csinál amikor nincs csaja? Éhenhal? Vagy szalad anyucihoz? És el kell, hogy keresítselek, egy nő is meg tudja oldani a ház körül teendőket, egy nő is dolgozik, és egyedül is meg tud élni. Ezért még nem kell férfi neki.

2015. dec. 30. 21:34
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

Hogy itt milyen válaszok jönnek... ha a kérdező párja azt mondja, hogy nem kér semmit reggelire, akkor a kérdezőnek melyik ujjából kéne kiszopnia, hogy mégis kéne neki kaja? Nálunk sincs otthon több kaja, mint amennyit megeszünk, még zsemle sem, mert csóró egyetemisták vagyunk. És képzeljétek, az én párom ezen soha nem hisztizett, ő egy felnőtt ember, és ha megéhezik úgy, hogy nem számított rá, akkor fogja magát, és lemegy a boltba, vagy főz/süt magának tojást. Sőt, ebben a félévben hétfőnként jóval később értem haza, mint ő, ezért aznap mindkettőnkre ő főzött ebédet, minden héten. Eszem megáll, a sok ötéves...

Kérdező, nálunk én szoktam reggelizni, a párom nem. Boltba felváltva járunk, mindketten úgy vásárolunk, hogy belekalkuláljuk, hogy én eszek. Most vizsgaidőszakban később kelünk, ebéd is később van, ezért ilyenkor ő is gyakran reggelizik. Előtte nap szól, és úgy vásárolunk. Én nem tűrném ezt a hisztit, egy önálló, felnőtt férfit kerestem, nem egy gyereket. Mi lenne, ha egyedül élne? Éhen halna, mert nincs, aki elé tegye a kaját?

2015. dec. 30. 22:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!