Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A reggelikérdést hogy oldjátok meg, ha csak egyikőtöknek van rá igénye?
Persze,persze...Reggeliért nyugodtan elmehet...
Csak hàt itt az a gond,hogy a kérdező mindenféle kifogàsokat keres,hogy nincs hűtő meg blabla...Meg ugye hàt tegnap boltban voltak,és venni kellett volna kajàt szerintem...
Megértem én a baràttal valò főzőcskét is,de az a pasi,aki nem szeret vagy nem tud főzni? Az menjen a bùsba....
De valaki ne ebédidőben àlljon neki főzni...
Ès ha egy nőt erre fel kell szòlìtani,ahogy a kérdésben írja,arra no comment...
Személyes véleményem...
Sokat vàltozott a Vilàg...
21:12 és az feltűnt, hogy ez a férfi még azon is felkapja a vizet, ha megkérdezik tőle mikor jön meg, hogy kész legyen a kaja! Szerinted ez normális?
Aki meg nem tud magának ételt csinálni az mit csinál amikor nincs csaja? Éhenhal? Vagy szalad anyucihoz? És el kell, hogy keresítselek, egy nő is meg tudja oldani a ház körül teendőket, egy nő is dolgozik, és egyedül is meg tud élni. Ezért még nem kell férfi neki.
Hogy itt milyen válaszok jönnek... ha a kérdező párja azt mondja, hogy nem kér semmit reggelire, akkor a kérdezőnek melyik ujjából kéne kiszopnia, hogy mégis kéne neki kaja? Nálunk sincs otthon több kaja, mint amennyit megeszünk, még zsemle sem, mert csóró egyetemisták vagyunk. És képzeljétek, az én párom ezen soha nem hisztizett, ő egy felnőtt ember, és ha megéhezik úgy, hogy nem számított rá, akkor fogja magát, és lemegy a boltba, vagy főz/süt magának tojást. Sőt, ebben a félévben hétfőnként jóval később értem haza, mint ő, ezért aznap mindkettőnkre ő főzött ebédet, minden héten. Eszem megáll, a sok ötéves...
Kérdező, nálunk én szoktam reggelizni, a párom nem. Boltba felváltva járunk, mindketten úgy vásárolunk, hogy belekalkuláljuk, hogy én eszek. Most vizsgaidőszakban később kelünk, ebéd is később van, ezért ilyenkor ő is gyakran reggelizik. Előtte nap szól, és úgy vásárolunk. Én nem tűrném ezt a hisztit, egy önálló, felnőtt férfit kerestem, nem egy gyereket. Mi lenne, ha egyedül élne? Éhen halna, mert nincs, aki elé tegye a kaját?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!