Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan férfi aki le tudja élni egész életét egy nővel?
Figyelt kérdés
úgy hogy nem is csalja meg es szereti..
Van pár ilyen ismerősöm akik 15 éves koruk óta együtt vannak most 49 évesek.
A mai világban is van még ilyen?
2015. dec. 21. 17:31
11/18 anonim 

válasza:

ez mind szép, de gyakorlatilag nincs ember, aki csak egyszer érez szerelmet vagy ahhoz hasonlót életében. szóval leélheti vele, de attól még közben mindkét fél lehet pl. plátóian szerelmes. igazából kicsit morbidan hangzik, de a szerelem egyike azon kevés dolgoknak, amelyk az élet savát-borsát adják és amelyekért hálás lehetsz, ha megtörténik veled, még akkor is ,ha mondjuk szenvedéssel járt. ezt csak azért mondom, mert néhány párt én is ismerek, akik gimi óta vagy gimi vége óta együtt vannak, 10-13 éve, van, akinek a kapcsolatáról semmit nem tudok, akiknek bármit is tudok, ott viszont MINDEGYIKBEN volt már vagy megcsalás fizikai szükségletek miatt (ráadásul az első években, azóta nem tudom, mi van velük, csak hogy együtt vannak), vagy egy másik esetben 5 év után a pasinak plátói szerelem és mindenben hazudott róla utólag a lánynak, hogy ne bántsa meg a lány (vagy csak hogy védje magát és ne hagyják ott) meg a mai napig azt hiszi, a harmadik kezdte és egyoldalú volt, pedig marhára nem. egyébként a két példámban szereplő mindkét pár tizenegynéhány év után most vállal(t) gyereket és néha látom , hogy a rokonokkal beszégletnek a babás és terhes pocis fotók alatt.. az elsőnél a csaj irja, hogy élete nagy szerelme a srác , és most várja a másodikat... a másodiknál szintén ömlengés, hogy jajdejó, hogy már 13 éve együtt vagytok, micsoda szerelem... tanulság : soha a büdös életben nem tudhatod, hogy mit gondol és mit tesz a hátad mögött a másik. ettől még persze, hogy le lehet élni egy emberrel egy életet, kérdés, hogy érdemes-e és a valóságban élsz-e, biztos mindenről tudsz-e, amit a másik csinált..
12/18 anonim 

válasza:

amugy attól, hogy az ismerőseid, nem látsz bele a kapcsolatukba, nincs garancia ,hogy csak egymásért voltak egész életükben oda. igazából statisztikailag nézve nincs erre olyan sok esély ..de persze kivétel is akadhat, ami erősiti a szabályt..
13/18 anonim 

válasza:

Erdekes, es pont ide illik. Nezzetek meg. [link]
15/18 anonim 

válasza:

Igen, csak nagyon kevesen vannak. De ez igaz a nőkre is. Köztük is vannak csalfák, és hűségesek is, akárcsak a férfiaknál. És biztos hogy vannak olyan kapcsolatok amikben sem érzelmi, sem fizikai megcsalás nem történik, és életük végéig szeretik egymást. Ők a lelki társak:) Attól, hogy ritkák az ilyen párok, még léteznek.
16/18 anonim 

válasza:

11-es vagyok, bár nem lett népszeru a kommentem, de azért még irok :) én akiket ismerek és nagyon korán jöttek össze, nagy szerelemből, és bele is látok a kapcsolatukba, ott mindegyik volt már hutlen érzelmileg, sajnálom, ezek a tapasztalataim, nem tehetek rola. mondom mindezt ugy, hogy nekem is van egy vki, aki 18 éve foglalkoztat.. én azt tudom inkább elképzelni, hogy összejöttek vagy nem, de volt egy nagy szerelem, aztán sokkal később, 10-15-10 év mulva egymásra találnak megint. az ember azt hinné, ilyenek nem nagyon lehetnek, lehet éb csak bevonzom az ilyen tapasztalatokat, de az elmult 1-2 évben tucatnyi ilyenről olvastam pl. fb csoportokban, ahol erről beszéltunk vagy láttam ilyet az ismerőseimnél. szóval nem is olyan ritka.
17/18 anonim 

válasza:

Elég szomorú lenne ha nem lenne ilyen Férfi! Én le!
És van ilyen NŐ aki egész életét egy férfival?
De egyébként elég durva hogy ilyen kérdéseket teszünk fel ezeknek ALAPNAK kéne lenni!!!!!!!!!
18/18 anonim 

válasza:

hát az is elég szomoru, hogy akik egy anonim fórumon beszélgetnek, egy vadidegen véleményét se tudják elfogadni, és lepontozzák nullára :) kérdés, hogy akkor hogy működtetnek vagy hogy akarnak működtetni 50-60 évig egy házasságot ? ennyit erről. mennyit hazudnak maguknak az emberek, atyaég..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!