Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Kölcsön kinyír visszajár? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kölcsön kinyír visszajár? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szóval, most tudtam meg, hogy a párom egykori legjobb barátja (és úgy tűnik egyébként rengeteg rosszba belevitte a páromat) idejön az ünnepek után. Egyébként sem foglalkozik velem eleget a párom, annyit nem kérdez, hogy vagyok, és ha az a haver itt lesz, állandóan mászkálni, és valószínűleg csajozni fognak...nekem van egy exem, akit a párom hasonlóan utál, mint én azt a havert, és arra gondoltam, övön aluli lenne, ha találkoznék azzal a sráccal barátilag (sose kéne újra, én se neki, csak inni akarunk egyet), és nem akarom kimutatni, mennyire dühít hogy velem nem foglalkozik a párom. Jó lenne, ha ugyanolyan rosszul érezné magát, mint én, amikor minden hétvégén egyedül hagy. Vagy milyen más módszerrel hívjam fel a figyelmét?

21L 20F

2015. dec. 21. 15:03
 1/10 anonim ***** válasza:
77%
Mert megbeszélni a gondokat túl egyszerű lenne, vagy mi?
2015. dec. 21. 15:08
 2/10 Költőnő? ***** válasza:
100%
minek vagy egyáltalán egy tahóval, aki nem értékel eléggé? Kicsit nőjj fel, ha már ebbe a kategóriába írtál.
2015. dec. 21. 15:09
 3/10 A kérdező kommentje:
Megpróbáltam megbeszélni, teljesen hülyének nézett. Régen nem ment nélkülem sehova, csak nagyon ritkán, s ez részemről is így működött, nyilván csajbuliba nem vittem csak. Most tuti, hogy nem is lesznek itthon, elmennek, isznak, csajoznak, én meg tűrjem, mint ahogy teszem azt hónapok óta. Ha szépen beszéltem, ha csúnyán, egyik sem érdekelte, merthogy engem mindennap lát...a havert meg nem...
2015. dec. 21. 15:13
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Talán szakíts akkor, nem is értem, miért erőlteted valakivel, aki csajozni jár el melletted :D
2015. dec. 21. 15:14
 5/10 anonim ***** válasza:
91%
Az ilyen alakot ki kell vagni, es uj eletet kezdeni. Az nem erdmel, aki ilyesmit megtesz veled szemben. De az ex sem megoldas az biztos.
2015. dec. 21. 15:16
 6/10 anonim ***** válasza:
21 és 20 éves emberek ilyen szinteken vannak? Uhh. Pedig csak pár évvel vagyok nálatok idősebb. Egyenes beszéd sokra képes!
2015. dec. 21. 15:32
 7/10 A kérdező kommentje:
Utolsó, cs*szhetem az egyenes beszédet, ha őt nem érdekli, és folyamatosan mellébeszél.
2015. dec. 21. 15:33
 8/10 Költőnő? ***** válasza:
100%
De ha vki felajánlja h hagyd el, akkor feltételezem jön a de amúgy jó vele, amúgy szeretem, amúgy stb. Hát ha amúgy jó; viseld el az egyebeket. Ha meg nem; lépj.
2015. dec. 21. 15:36
 9/10 anonim ***** válasza:
Én is voltam hasonlóan. Szakíts. Vége a szerelemnek. Hiába mondod egyre egyértelműbben, azt fogja hinni, hogy csak hisztizek és meg akarod változtatni, bekorlátozni. Ha sokáig mondod, ő fog veled szakítani, addig Te meg idegeskedsz rajta, hogy merre van, mit csinál stb.
2015. dec. 21. 15:38
 10/10 anonim ***** válasza:
59%
Uristen, te minek vagy kapcsolatban egyaltalan?????? Ingyen lakasz szexert cserebe?
2015. dec. 21. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!