Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket zavarna egy kapcsolatban, ha a srác cukorbeteg?
Jó látni azért, hogy vannak még olyan emberek akikbe szorult kis empátia :D
Amúgy hála égnek, tényleg nem vagyok cukor függő. Vízet is literszám iszom és szeretem is, nem is iszok szinte soha üdítőt, legyen az akármilyen "light". Sütire/csokira néha rákívánok de az megoldható.
Köszönöm azért az eddigi válaszokat ;-)
Nem. Ha elhanyagolná, az viszont nagyon, hiszen az a közös életünket is befolyásolja.
A tűtől viszont rosszul vagyok, kérdező, ez nem viszolygás vagy undor, egyszerűen elájulok tőle, akár akarok, akár nem. De gondolom ha így alakulna, a srác is megértené.
nem vagyok lány, de szerintem a legtöbb lánynál maga a cukorbetegség nem akadály és valószínűleg azt is megértik, ha nem eszel cukros ételt - sőt szerintem sokan még örülnek is neki, ha mutatsz nekik egy finom, cukormentes receptet (vannak nem cukor beteg, csupán egészségmániás lány ismerőseim, akik szintén nem esznek semmi cukrosat - meg ismerek laktóz érzékenyeket is...)
a tű kérdést meg szintén lehet diszkréten kezelni, hogy ne kelljen látnia a lánynak, hiszen nyilván máskor sem az étterem közepén csinálod, hanem félrevonulsz mosdóba, stb, ezt otthon is meg lehet tenni.
szerintem nem érdemes rögtön ezzel kezdeni az ismerkedést, mert annyira nem tartom kritikus kérdésnek, de ha szóba kerül, akkor ne rejtsd véka alá, ne titkold és egy ponton meg nyilván mindenképp el kell mondanod, hogy ne értse félre, hogy miért járkálsz injekciós tűvel.
végül nem akarok senkit riogatni, de egy nagyon jó barátomnak sikerült belehalnia cukorbetegség szövődményeibe, úgyhogy egyrészt figyelj oda, amikre figyelni kell és ne hanyagold el a betegséged, másrészt ha komolyra fordul a kapcsolat, akkor a lány bármennyire fél is a tűtől, vagy bármitől, azért tanítsd meg a legfontosabb tudnivalókra, ha esetleg életet kéne mentenie. aztán gyorsan nyugtasd meg egy nagy öleléssel, hogy szükségetek nem lesz rá, de az sosem árthat meg, ha feleslegesen tudja...
Azért látom vannak "sütemény" függő emberek rendesen :D Semmi baj, én meg vagyok nélküle.
Persze, nem így szoktam ismerkedni, hogy xy vagyok, cukorbeteg :D Nagyon sok kollégám se tudja, sőt alig pár. Bár céges névnapozásnál ezért elég furán is néztek rám, mikor nem tömtem magam sütivel meg üditővel, főleg mikor még amúgy is diétáztam. Lehet kicsit utáltak is, hogy én hogy bírom ki. És haveri körben se túl gyakori, hogy tudják nem az ő dolguk. A barátok más tészta. Persze, azért jó ha pár ember tudja aki sokat van velem, ha rosszul lennék tudják mit kell tenni.
Sajnálom a barátodat. Igen, nem kell félválról venni ezt a betegséget. Próbálok minél jobb és teljesebb életet élni vele. Figyelek a kajámra, nem eszek egyszerű szénhidrátokat, üditőket, édességet is nagyon ritkán. Rendszeresen sportolok és próbálok figyelni magamra. Persze, vannak hátul ütői, de én már megszoktam. Más kérdés, más ezt mennyire tolerálja. De a válaszokból ítélve, annyira nem rossz a helyzet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!